Chiptuning in Rotterdam

Voordelen van BERKPerformance

 • Chiptuning op maat voor ieder voertuig
 • Zelf ontwikkelde software, gemaakt met 3 ontwikkelcentra
 • Exclusieve eigen file-service voor optimale prestaties
 • De mogelijkheid bestaat om meteen een afspraak te regelen, neem contact op
 • Ons team van technici is hoogopgeleid met een diepgaande affiniteit voor voertuigen
 • Onderhoud strikt volgens de richtlijnen van de fabrikant uitgevoerd
 • Meer dan 200 5/5 sterren recensies
 • Wij zijn een officiële distributeur van grote high performance merken zoals xHP, BM3, Milltek, PureTurbo’s, TurboSystems en meer, allemaal te vinden in onze webshop

Als marktleider in chiptuning binnen Nederland, leveren wij een breed spectrum aan chiptuning opties. Variërend van basis (Stage 1) tot de meest extreme niveaus (Stage X), bieden wij custom in chiptuning en transmissie software voor automaten. Onze specialisatie ligt voornamelijk bij bekende Duitse automerken zoals BMW, Mercedes, en de VAG-groep, maar wij zijn natuurlijk ook beschikbaar voor tuning van andere merken. Ons streven is om in nauwe samenwerking met onze klanten de beste prestaties uit hun voertuigen te halen, door middel van een persoonlijke benadering. Voor vragen, aarzel niet om contact op te nemen!

Waarom kiezen voor BERKPerformance in Rotterdam?

 • Expertise: het team van BERKPerformance bestaat uit deskundigen met uitgebreide kennis en technische vaardigheden. Dankzij onze jarenlange kennis is uw voertuig bij ons in betrouwbare handen.
 • Transparantie: het welzijn van onze klanten en helderheid staan centraal bij ons. Wij verzekeren dat u volledig op de hoogte bent van alle kosten en eventuele bijkomende diensten, om onverwachte verrassingen uit te sluiten.
 • Klantfocus: wij zetten uw wensen op de eerste plaats. Wij erkennen het belang van efficiëntie en kwaliteitsbehoud in ons werkproces, en plannen zorgvuldig om alle vereiste werkzaamheden binnen de gestelde tijd af te ronden. Ons beleid is om verwachtingen te overtreffen.
 • Online webshop: in ons assortiment vindt u een uitgebreide selectie aan tuning-onderdelen van merken zoals Eventuri, Milltek en TurboSystems, direct leverbaar met garantie en professionele installatie via ons. Bezoek onze webshop voor een overzicht van al onze producten!

Stage 1 chiptuning

Deze basisfase van chiptuning is 100% veilig voor uw voertuig. Onze intern ontwikkelde software is geschikt voor alle autotypes. Door altijd maatwerk te leveren testen wij de software in uw auto via datalogs (hartslag) en indien nodig passen wij de software aan op uw auto.

Maatwerk tuning

Voor auto’s die meer vermogen en een hogere motorcapaciteit hebben, zoals modellen van BMW M, Mercedes-AMG, en Audi RS, creëren wij specifieke custom tuning oplossingen. Deze vereisen een bijzondere behandeling vanwege hardware-upgrades of specifieke verzoeken van de eigenaar. U ontvangt altijd een grondige analyse van de vermogensverbetering voor en na de tuning. Dit proces duurt over het algemeen twee werkdagen, waarbij het voertuig in onze zorg verblijft. Vervangend vervoer kan op verzoek en tegen betaling worden geregeld.

Garantie en veiligheid

Onze software wordt standaard geleverd met een 5 jaar garantie, dit is de optie om de software kosteloos eenmalig terug te zetten naar het origineel. Wij waarborgen en garanderen de veiligheid van onze software door strikt binnen de door de fabrikant gestelde veiligheidsmarges te blijven.

Voordelen van chiptuning

 • Toename in vermogen en koppel voor betere prestaties.
 • Efficiënter brandstofverbruik dankzij optimalisatie van de motorparameters.
 • Snellere en soepelere reactie van de motor op bijvoorbeeld acceleratie.
 • Verbeterde trekvermogen voor het trekken van zware lasten.
 • Afstelling en verbetering van essentiële onderdelen zoals turbo’s en de algemene werking van de motor, waarbij beperkingen door emissienormen en eventueel vermogensverliezen worden geëlimineerd.
 • Mogelijkheid tot personalisatie door de tuning precies aan te passen aan de individuele voorkeuren van de voertuigeigenaar.

Onze werkwijze

 1. Kom in contact en bespreek uw wensen.
 2. Ontvang een maatwerk offerte.
 3. Plan een afspraak in voor de uitvoering van de tuning.
 4. Geniet in onze wachtruimte van een heerlijk kopje koffie terwijl onze experts uw voertuig naar een hoger niveau tillen.
 5. Ontvang uw sleutels terug en ervaar direct de verbeteringen op de weg.

De beste chiptuning in Rotterdam en omstreken

U kunt ook van onze voordelen profiteren buiten Rotterdam. Ongeacht waar u woont, binnen de regio of daarbuiten, onze diensten zijn bereikbaar op meerdere plekken, waaronder Den Haag, Zoetermeer en Dordrecht. Laat u overtuigen door de uitstekende kwaliteit van onze service. Kom in contact en ontdek de vele voordelen.

Chiptuning voor zakelijke wagenparken

Voor ondernemingen met een wagenpark op zoek naar verbeterde prestaties of efficiëntie, of die problemen ondervinden met technische zaken zoals het AdBlue-systeem, roetfilters of EGR, bieden wij enorm veel passende oplossingen. Kom met ons in contact en bespreek alle mogelijkheden. Onze mobiele service stelt ons in staat op locatie aanpassingen te doen, waardoor uw complete vloot snel en doeltreffend getuned kan worden. 

Problemen met AdBlue of andere technische storingen?

Wanneer u geconfronteerd wordt met technische storingen in uw auto, zoals problemen met het AdBlue-systeem, roetfilters, EGR, of NOx is dit niet optimaal. Daarom bieden onze deskundige oplossingen verlichting door deze problemen te verhelpen, te resetten of te herstellen volgens de fabrieksvoorschriften.

Contact opnemen

Heeft u vragen of interesse in een offerte? Twijfel niet en neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Veelgestelde vragen

Wat is chiptuning precies?

Chiptuning is een methode om de prestaties van uw auto te optimaliseren. Dit proces wordt volledig aangepast aan uw wensen en het gewenste niveau van tuning.

Welke diensten bieden wij aan?

Afgezien van chiptuning, omvatten onze diensten ook onderhoud en extra services zoals auto-detailing en glascoating, bedoeld om uw voertuig in optimale staat te houden.

Is chiptuning legaal?

Ja, in Nederland is chiptuning legaal en kan het zonder zorgen worden uitgevoerd. Regelmatig ontvangen wij nieuw geleverde auto’s direct vanuit de dealer. 

Wat kost chiptuning?

Chiptuning is bij ons al mogelijk vanaf €299,-, afhankelijk van het voertuigtype en de specificaties. Voor een gedetailleerde offerte kunt u deze gemakkelijk online bij ons aanvragen.