Chiptuning in Zoetermeer

Voordelen BERKPerformance

 • Maatwerk chiptuning afgestemd op elk type voertuig
 • Zelf ontwikkelde software, ondersteund door drie innovatieve ontwikkelcentra
 • Exclusieve en eigen file-service
 • Mogelijkheid tot het direct inplannen van een afspraak, kom in contact
 • Onze deskundigen zijn uitermate gekwalificeerd met een intense passie voor auto’s
 • Alle onderhoud strikt volgens fabrieksspecificaties
 • Meer dan 200 5/5 recensies
 • Officiële dealer van grote tuning merken zoals xHP, BM3, Milltek, PureTurbo’s, TurboSystems en meer. Allemaal beschikbaar in onze webshop

Wij zijn dé expert in chiptuning in Nederland. Wij bieden uiteenlopende mogelijkheden voor chiptuning aan. Dit loopt uiteen van basisniveau (Stage 1) tot het absolute topniveau (Stage X), custom maatwerk chiptuning en software voor automatische versnellingsbakken. Onze expertise is vooral gericht op gerenommeerde Duitse automerken zoals BMW, Mercedes, en de VAG-groep, maar onze diensten staan open voor tuning van alle merken. Wij gaan een nauwe samenwerking aan met onze klanten om het maximale uit hun voertuigen te halen, via een op maat gemaakte benadering. Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar!

Waarom kiezen voor BERKPerformance in Zoetermeer?

 • Expertise: ons team is rijk aan specialisten die beschikken over uitgebreide kennis en vaardigheden. Door onze diepgaande expertise is uw voertuig bij ons in veilige handen.
 • Transparantie: voor ons staat klanttevredenheid en transparantie voorop. Wij garanderen dat u volledig ingelicht wordt over alle kosten en mogelijke extra diensten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
 • Klantfocus: uw wensen staan bij ons centraal. Wij waarderen het belang van uw tijd en focussen ons om werk van hoge kwaliteit te leveren binnen een doordachte tijdsplanning, met het motto om ‘meer te leveren dan beloofd’.
 • Digitale winkel: onze collectie bestaat uit een assortiment van performance parts van topmerken zoals Eventuri, Milltek en TurboSystems, meteen beschikbaar voor levering inclusief garantie en installatie. Verken ons totale aanbod in onze webshop!

Stage 1 chiptuning

Onze stage 1 chiptuning garandeert de volledige veiligheid voor uw voertuig. De software, intern ontwikkeld, past op iedere auto. Onze maatwerk werkwijze betekent het testen van de software in uw voertuig met behulp van datalogs en zo nodig het maken van aanpassingen.

Custom tuning

Onze speciale tuning is veelal bedoeld voor auto's met hoger vermogen en motorinhoud, zoals modellen van BMW M, Mercedes-AMG, en Audi RS. Deze unieke aanpassingen vergen een gespecialiseerde aanpak vanwege hardware-upgrades of specifieke verzoeken van de eigenaar. U krijgt een uitvoerige analyse van de prestaties voor en na de tuning op onze testbank. Gewoonlijk neemt dit proces twee werkdagen in beslag, waarin uw voertuig in onze werkplaats verblijft. Op verzoek en tegen extra kosten is vervangend vervoer beschikbaar.

Garantie en veiligheid

Onze software wordt standaard geleverd met een 5 jarige garantie, dit houdt in dat u de optie heeft om de software eenmalig gratis terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. De aanpassingen die wij maken, zijn 100% veilig, doordat wij altijd binnen de veiligheidsnormen van de fabrikant blijven.

De voordelen van chiptuning

 • Verhoging van vermogen en koppel voor een toename van prestaties.
 • Betere efficiëntie in brandstofverbruik door optimalisatie van de motorparameters.
 • Een motor die sneller en vloeiender reageert.
 • Toegenomen trekkracht, ideaal voor het trekken van zware ladingen of aanhangers.
 • Verbeteringen en aanpassingen aan cruciale componenten zoals turbo's, die de algemene motorwerking verbeteren, terwijl beperkingen vanwege emissienormen, inclusief eventueel vermogensverlies, worden opgeheven.
 • Maatwerk tuning opties beschikbaar om precies aan te sluiten op de individuele wensen en behoeften van de eigenaar.

Onze aanpak

 1. Neem contact met ons op om uw specifieke wensen te bespreken.
 2. Ontvang een offerte die specifiek is afgestemd op uw behoeften.
 3. Maak direct en eenvoudig een afspraak voor uw tuning sessie.
 4. Ontspan in onze comfortabele wachtruimte onder het genot van een kopje koffie terwijl onze professionals uw voertuig transformeren.
 5. Vertrek met uw voertuig en geniet onmiddellijk van de merkbare verbeteringen op de weg.

De beste chiptuning in Zoetermeer en omstreken

Ons bereik is niet beperkt tot Zoetermeer alleen. Of u nu in de nabije omgeving woont of verder weg, onze diensten zijn beschikbaar in diverse steden zoals Den Haag, Rotterdam, en Leiden. Neem contact met ons op en geniet van alle voordelen die wij te bieden hebben. 

Chiptuning voor zakelijke wagenparken

Voor bedrijven met een wagenpark dat streeft naar optimalisatie voor betere prestaties of efficiëntie, of die last hebben van technische problemen zoals het AdBlue-systeem, roetfilters, of EGR, zijn wij uw partner met doeltreffende oplossingen. In overleg is het mogelijk om ter plaatse aanpassingen te verrichten, zodat uw gehele vloot snel en efficiënt kan worden geoptimaliseerd. Bespreek de mogelijkheden door contact met ons op te nemen.

Oplossingen voor technische storingen zoals AdBlue

wordt u geconfronteerd met technische storingen in uw voertuig, zoals problemen met het AdBlue-systeem, roetfilters, EGR, of NOx? Onze methodische aanpak biedt de oplossing door deze problemen te verhelpen, te resetten of volgens de fabrieksspecificaties te herstellen.

Neem contact met ons op

Voor al uw vragen of om een offerte aan te vragen, staat ons team klaar om u te assisteren. Neem vandaag nog contact op met ons. 

Veelgestelde vragen

Wat houdt chiptuning precies in?

Chiptuning is het optimaliseren van de prestaties van uw voertuig door het volledige potentieel van de motor te benutten, dit is mogelijk in verschillende stages van tuning.

Welke diensten bieden wij nog meer aan?

Naast chiptuning zijn wij ook uw partner in onderhoud en detailing/coating!

Is chiptuning legaal?

Ja, chiptuning is volledig legaal binnen Nederland, waardoor u zonder zorgen uw voertuig kunt laten tunen. Wij zien doorgaans regelmatig nieuw geleverde auto’s die door dealers worden aangeboden. 

Wat zijn de kosten verbonden aan chiptuning?

Wij kunnen uw auto al chiptunen vanaf slechts €299,-. De kosten variëren afhankelijk van het type en de specificaties van uw voertuig. Benieuwd naar de kosten? Vraag gemakkelijk online uw offerte aan.