Chiptuning in Dordrecht

Voordelen van BERKPerformance

 • Specifieke chiptuning voor ieder voertuig
 • Intern ontwikkelde software met 3 ontwikkelcentra
 • In-house file-dienst
 • De optie om direct een afspraak vast te leggen, kom in contact
 • Onze experts zijn uitzonderlijk bekwaam met een liefde voor auto’s
 • Onderhoud gebeurt volledig conform de richtlijnen van de fabrikant
 • Lovende kritieken met meer dan tweehonderd 5-sterren beoordelingen
 • Geautoriseerd verkoper van xHP, BM3, Milltek, PureTurbo’s, TurboSystems en meer, beschikbaar in onze webwinkel

Als marktleider op het gebied van chiptuning in Nederland, leveren wij een divers aanbod aan chiptuning diensten. Van Stage 1 tot Stage X, custom maatwerk chiptuning en transmissie software voor verschillende automatische transmissies. Onze specialiteit ligt met name bij de bekende Duitse automerken zoals BMW, Mercedes, en de VAG-groep, maar natuurlijk staan wij ook klaar voor alle andere merken. Door middel van een hechte samenwerking met onze klanten streven wij ernaar het beste uit hun voertuigen te halen met een persoonlijke aanpak. Bel ons gerust voor meer info!

Waarom voor BERKPerformance in Dordrecht kiezen?

 • Vakmanschap: wij bestaan uit doorgewinterde professionals met een rijke kennis en vaardigheden. Uw voertuig is verzekerd van topkwaliteit dankzij onze vergaande deskundigheid.
 • Openheid: bij ons staat klanttevredenheid en duidelijkheid voorop. Wij verzekeren volledige transparantie over alle kosten en bijkomende diensten om verrassingen uit te sluiten.
 • Klantgerichtheid: uw verlangens leiden onze acties. Wij hechten veel waarde aan uw tijd en zetten ons volledig in om kwaliteitswerk te leveren binnen een weloverwogen tijdschema, volgens het motto ‘under-promise, over-deliver’.
 • Online webshop: ons assortiment bevat een brede selectie van performance onderdelen van gerenommeerde merken zoals Eventuri, Milltek en TurboSystems, direct klaar voor verzending met garantie en installatie. Ontdek ons complete aanbod online!

Stage 1 chiptuning

Onze stage 1 chiptuning is 100% veiligheid en betrouwbaar voor uw auto. De door ons ontwikkelde software is geschikt voor elk autotype. Onze gepersonaliseerde methode houdt in dat wij de software in uw auto testen met datalogs (hartslag van uw auto) en indien nodig bijstellingen verrichten.

Custom tuning

Voor voertuigen met een groter vermogen en motorcapaciteit, zoals de BMW M, Mercedes-AMG, en Audi RS modellen, bieden wij specifieke tuning oplossingen. Deze aanpassingen vragen om een unieke aanpak vanwege hardware-upgrades of specifieke wensen van de eigenaar om tot het maximale te gaan. Een gedetailleerde vermogensuitdraai van onze rollenbank voor en na de tuning wordt altijd verstrekt. Dit traject duurt circa twee werkdagen, gedurende welke uw voertuig in onze werkplaats dient te blijven. Vervangend vervoer is op aanvraag tegen extra kosten beschikbaar.

Garantie en veiligheid

Onze software wordt standaard geleverd met vijf jaar garantie, wat inhoudt dat u de optie heeft de software eenmalig kosteloos terug te zetten naar de standaardinstellingen. De veiligheid van onze aanpassingen is gegarandeerd, omdat wij altijd binnen de door de fabrikant vastgestelde veiligheidsmarges blijven.

Voordelen van chiptuning

 • Meer vermogen (pk) en koppel (nm) voor verbeterde prestaties.
 • Geoptimaliseerd brandstofverbruik door verfijnde motorparameters.
 • Verbeterde reactie en respons van de motor.
 • Verhoogde capaciteit voor het trekken van zware lasten, ideaal voor aanhangers of zwaar beladen auto’s.
 • Aanpassingen aan essentiële onderdelen zoals turbo’s en algehele motorloop verbeteren niet alleen de prestaties, maar omzeilen ook eventuele beperkingen door emissienormen.
 • Personalisatie van de tuning om perfect aan te sluiten bij de specifieke voorkeuren en eisen van de eigenaar.

Onze werkwijze is 5 simpele stappen

 1. Start het gesprek met ons om uw unieke wensen te bespreken.
 2. Ontvang een op maat gemaakte offerte, afgestemd op uw specifieke behoeften.
 3. Boek gemakkelijk en snel uw afspraak voor de chiptuning.
 4. Geniet van onze gastvrijheid met een warme kop koffie in onze comfortabele wachtruimte terwijl onze experts uw voertuig naar een hoger niveau tillen.
 5. Neem uw sleutels in ontvangst en ervaar onmiddellijk het verschil op de weg.

De beste chiptuning in Dordrecht en omgeving

Onze diensten beperken zich niet tot Dordrecht. Waar u ook woont, onze chiptuning service is beschikbaar in meerdere steden zoals Rotterdam, Breda, en Oosterhout. Profiteer van alle voordelen die BERKPerformance te bieden heeft en neem vandaag nog contact met ons op!

Chiptuning voor zakelijke vloten

Voor bedrijven met een wagenpark dat op zoek is naar betere prestaties of efficiëntie, of te maken heeft met technische uitdagingen zoals problemen met het AdBlue-systeem, roetfilters, of EGR, bieden wij effectieve oplossingen. Onze mobiliteit zorgt ervoor dat wij ter plekke aanpassingen kunnen maken, waardoor uw complete vloot snel en efficiënt getuned kan worden. Ontdek de opties door contact met ons op te nemen.

AdBlue en andere storingen

Ervaart u technische problemen met uw auto, zoals storingen met het AdBlue-systeem, roetfilters, EGR of NOx? Geen zorgen, onze systematische aanpak biedt de oplossing door deze problemen aan te pakken, te resetten of te herstellen conform de fabrieksspecificaties.

Contact

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem vandaag nog contact met ons op en wij helpen u graag verder om uw auto te optimaliseren!

Veelgestelde vragen

Wat betekent chiptuning eigenlijk?

Chiptuning optimaliseert de motor prestaties van uw auto door het volle potentieel van de motor te benutten. Dit is mogelijk in verschillende stages. Hoe hoger de stage, des te meer aanpassingen er nodig zijn. Ontdek alles over chiptuning!

Welke diensten bieden wij aan naast chiptuning?

Naast chiptuning kunt u ook terecht bij ons voor onderhoud en verzorging van uw auto met detaling/glascoating!

Is chiptuning legaal?

Ja, chiptuning is volledig legaal in Nederland. Het is gebruikelijk dat nieuwe voertuigen direct vanaf de dealer naar ons worden gebracht voor tuning.

Wat kost chiptuning?

De startprijs voor onze chiptuning service is €299,-. 

De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van het type van uw voertuig. Voor een nauwkeurige prijs kunt u eenvoudig online een offerte aanvraag doen.