Chiptuning in Den Haag

Voordelen van BERKPerformance

 • Écht maatwerk chiptuning, precies afgestemd op elk voertuigtype
 • Volledig intern ontwikkelde software, ondersteund door drie gespecialiseerde ontwikkelcentra
 • Unieke eigen file-service
 • Direct een afspraak plannen, kom met ons in contact
 • Autotechnici met jarenlange ervaring en hart voor auto’s
 • Onderhoud dat nauwkeurig volgens de voorschriften van de fabrikant wordt uitgevoerd
 • Meer dan 200 beoordelingen met de maximale score van 5 sterren
 • Trotse officiële dealer van performance merken zoals xHP, BM3, Milltek, PureTurbo’s, TurboSystems, verkrijgbaar in onze webshop

BERKPerformance is dé chiptuning specialist in Nederland, wij leveren een breed scala aan chiptuning diensten. Dit varieert van basisniveau (Stage 1) tot de meest geavanceerde niveaus (Stage X), custom chiptuning en software voor automatische transmissies. Onze specialisatie is gericht op de grote Duitse automerken zoals BMW, Mercedes, en de VAG-groep, maar vanzelfsprekend zijn onze diensten ook beschikbaar voor alle andere automerken. Ons doel is om samen met onze klanten het beste uit hun voertuigen te halen door middel van een gepersonaliseerde aanpak. Voor eventuele vragen staan wij altijd klaar!

Waarom BERKPerformance in Den Haag?

 • Vakbekwaamheid: het team van BERKPerformance is samengesteld uit bekwame professionals met uitgebreide kennis en vaardigheden. Uw voertuig is verzekerd van deskundige zorg dankzij onze diepgaande expertise.
 • Openheid: wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid en transparantie. U wordt van tevoren volledig ingelicht over alle kosten en mogelijke aanvullende diensten om onverwachte kosten te voorkomen.
 • Klantfocus: uw behoeften staan centraal bij alles wat wij doen. Wij erkennen het belang van efficiëntie en streven ernaar om kwalitatief werk te leveren binnen een zorgvuldig geplande tijd. Wij leven volgens het principe van het overtreffen van verwachtingen.
 • Webshop: ons aanbod omvat een uitgebreide collectie van tuning-onderdelen van gerenommeerde merken zoals Eventuri, Milltek, en TurboSystems, direct leverbaar met garantie en professionele installatie. Bekijk onze webshop voor een volledig overzicht!

Stage 1 chiptuning

Onze stage 1 tuning garandeert volledige veiligheid voor uw voertuig. De software, ontwikkeld door ons eigen team, kan worden toegepast op elk autotype. Door onze maatwerk benadering testen wij de software in uw auto met behulp van datalogs en voeren wij indien nodig aanpassingen door.

Custom tuning

Voor voertuigen met hogere prestaties en motorinhoud, zoals de modellen van BMW M, Mercedes-AMG, en Audi RS, bieden wij gespecialiseerde tuning oplossingen. Deze vereisen een unieke aanpak vanwege hardware-upgrades of specifieke verzoeken van de eigenaar om alles eruit te halen. U ontvangt een gedetailleerde analyse van de prestaties voor en na de tuning van onze rollenbank. Dit proces duurt doorgaans twee werkdagen, waarbij uw voertuig bij ons blijft. Vervangend vervoer kan op verzoek en tegen extra kosten worden verzorgd.

Garantie en veiligheid

Onze software wordt standaard geleverd met 5 jaar garantie, hierbij heeft u de mogelijkheid om de software eenmalig en zonder kosten terug te zetten naar de oorspronkelijke staat. De aanpassingen die wij doorvoeren zijn gegarandeerd 100% veilig en betrouwbaar, omdat wij altijd opereren binnen de veiligheidsmarges die door de fabrikant zijn gesteld.

Voordelen van chiptuning

Chiptuning kent veel voordelen waar u wellicht nog niet op de hoogte van was, zoals:

 • Een significante toename in vermogen (pk) en koppel (nm) voor betere prestaties.
 • Optimalisatie van de motorparameters leidt tot efficiënter brandstofgebruik.
 • De motor reageert sneller en soepeler op het gaspedaal, wat de rijervaring verbetert.
 • Verhoogde capaciteit voor het trekken van zware lasten, ideaal voor auto’s die vaak zwaar beladen zijn of een aanhanger trekken.
 • Aanpassing en optimalisatie van cruciale componenten zoals turbo's, wat resulteert in het overwinnen van beperkingen opgelegd door emissienormen en het elimineren van eventueel vermogensverlies.
 • Mogelijkheden voor personalisatie, waardoor de tuning nauwkeurig afgestemd kan worden op uw wensen.

Onze werkwijze

 1. Neem contact op en overleg uw wensen.
 2. Ontvang een offerte die precies op maat is gemaakt voor uw situatie.
 3. Plan vervolgens direct een afspraak in voor de chiptuning.
 4. Ontspan in onze comfortabele wachtruimte, genietend van een kop koffie, terwijl onze specialisten aan uw voertuig werken.
 5. Na afronding ontvangt u de sleutels terug en kunt u onmiddellijk de verbeteringen op de weg ervaren.

De beste chiptuning in Den Haag en omstreken

Ongeacht uw woonplaats, in de regio of verder weg, onze diensten zijn beschikbaar op verschillende locaties in de buurt, zoals Rotterdam, Leiden en Zoetermeer. Kom met ons in contact en profiteer van de vele voordelen die wij te bieden hebben. 

Chiptuning voor wagenparken

Bent u eigenaar van een zakelijke vloot en bent u op zoek naar een verbetering in prestaties of efficiëntie, of zit u met problemen zoals het AdBlue-systeem, roetfilters, of EGR? Dan staan wij klaar met passende oplossingen. Dankzij onze mobiele service kunnen wij ter plaatse aanpassingen verrichten, waardoor uw gehele vloot snel en efficiënt kan worden geoptimaliseerd. Kom met ons in contact en ontdek de mogelijkheden. 

Oplossingen voor technische storingen

Mocht u te maken krijgen met technische storingen in uw auto, zoals problemen met het AdBlue-systeem, roetfilters, EGR, of NOx, dan bieden wij dé oplossing. Wij zijn in staat deze problemen te verhelpen, te resetten of conform de fabrieksvoorschriften te herstellen.

Neem contact op

Voor alle vragen of voor het aanvragen van een offerte staan wij tot uw beschikking. Ons team is gewijd u te voorzien van professioneel advies en ondersteuning, neem gerust contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Wat houdt chiptuning in?

Met chiptuning zijn wij in staat het maximale uit uw auto te halen op een efficiënte manier. Dit is mogelijk in verschillende stages. Ontdek alles over chiptuning!

Welke diensten bieden wij aan?

Naast chiptuning bieden wij ook diensten aan zoals onderhoud en auto-detailing/glascoating.

Is chiptuning legaal?

Ja, chiptuning is in Nederland legaal. Het is niet ongewoon dat nieuwe voertuigen direct van de dealer naar ons komen voor aanpassingen.

Wat zijn de kosten van chiptuning?

De kosten voor chiptuning starten vanaf €299,-, afhankelijk van het type en de specificaties van uw voertuig. Voor een nauwkeurige offerte kunt u deze gemakkelijk online aanvragen!