Chiptuning in Sittard-Geleen

Voordelen BERKPerformance

 • Maatwerk chiptuning voor ieder voertuig
 • Zelfontwikkelde software met 3 gespecialiseerde ontwikkelcentra
 • Toegewijde file-service
 • Mogelijkheid tot direct plannen van een afspraken, neem contact op
 • Deskundige technici met een liefde voor auto's
 • Onderhoud dat voldoet aan de officiële richtlijnen van de fabrikant
 • Meer dan tweehonderd 5-sterren beoordelingen
 • Geautoriseerd dealer van merken als xHP, BM3, Milltek, PureTurbo’s, en TurboSystems. Voor een compleet aanbod, zie onze online winkel

Als leidende chiptuning experts in Nederland, leveren wij van Stage 1 tot Stage X chiptuning, op maat gemaakte chiptuning en transmissie software voor diverse automatische transmissies. Onze expertise ligt met name bij voertuigen van toonaangevende Duitse merken zoals BMW, Mercedes, en de VAG groep, maar wij staan altijd klaar voor andere merken. Wij luisteren naar uw wensen en adviseren de beste aanpak voor uw auto, inclusief een persoonlijke service. Neem vrijblijvend contact op voor informatie.

Waarom kiezen voor BERKPerformance in Sittard-Geleen?

 • Vakkundigheid: onze experts bezitten uitgebreide ervaring en vaardigheden in hun vakgebied, wat ervoor zorgt dat uw voertuig in vertrouwde handen is.
 • Openheid: open communicatie en klanttevredenheid zijn onze prioriteiten. Wij voorzien u vooraf van duidelijke informatie over de kosten en beschikbare opties, waardoor onvoorziene uitgaven worden voorkomen.
 • Klantgerichtheid: de klant staat bij ons altijd voorop. Wij begrijpen het belang van uw tijd en streven ernaar om zo efficiënt mogelijk te werken, zonder compromissen op het gebied van kwaliteit. Wij leven volgens het principe van under-promise, over-deliver.
 • Online aanbod: ons assortiment aan performance onderdelen is breed en direct leverbaar, inclusief het voordeel dat garantie en installatie via ons verloopt. Bezoek onze webwinkel voor het volledige aanbod.

Stage 1 chiptuning

Onze initiële tuning is volledig veilig voor uw voertuig. De software, die in-house is ontwikkeld, kan veilig worden toegepast op ieder voertuig. Aangezien wij maatwerk bieden, wordt de software afgestemd op de specifieke behoeften van uw auto, eventueel aangepast na een analyse van datalogs (hartslag) van de auto.

Gespecialiseerde tuning

Buiten Stage 1 om bieden wij ook speciale tuning aan voor auto's met een hoger vermogen. Voertuigen zoals de BMW M-serie, Mercedes-AMG, en Audi RS modellen die unieke aanpassingen vereisen, doordat er hardware upgrades zijn gedaan of omdat dat de eigenaar het maximale eruit wil halen. Dit proces ontvangt altijd een gedetailleerde vermogensuitdraai van onze rollenbank voor en na de aanpassing. Het proces duurt ongeveer 2 werkdagen, hierbij is vervangend vervoer mogelijk tegen een meerprijs. 

Garantie en betrouwbaarheid

Standaard bieden wij vijf jaar garantie op onze software, wat inhoudt dat wij deze gratis eenmalig kunnen terugzetten naar de oorspronkelijke staat. Onze software is volkomen veilig en blijft binnen de door de fabrikant opgestelde veiligheidsmarges.

Voordelen van Chiptuning

 • Significante verbetering in prestaties dankzij een toename in vermogen (pk) en koppel (nm).
 • Efficiëntere verbranding en brandstofgebruik door de optimalisatie van motorparameters.
 • Verhoogde responsiviteit en een soepelere rijervaring.
 • Versterkt trekvermogen, perfect voor zwaar beladen voertuigen of voor het trekken van trailers o.i.d.
 • Verbeteringen zoals aan de turbo en algehele motorprestaties, inclusief het opheffen van fabrieks beperkingen gerelateerd aan emissienormen
 • De mogelijkheid tot personalisatie om de auto aan uw voorkeuren aan te passen

Onze werkwijze

 1. Neem contact op en deel uw wensen.
 2. Ontvang een persoonlijk afgestemde offerte.
 3. Een afspraak inplannen voor de chiptuning.
 4. Ontspannen in onze comfortabele wachtruimte met een kopje koffie terwijl onze vakmensen uw auto optimaliseren.
 5. Met de geoptimaliseerde auto wegrijden en direct genieten van de verbeteringen.

De ultieme chiptuning ervaring in Sittard-Geleen en omgeving

BERKPerformance staat bekend om zijn expertise, gelukkig is deze niet beperkt tot alleen Sittard-Geleen. Onze diensten zijn ook beschikbaar in diverse steden zoals Maastricht, Heerlen en Venlo. Neem contact op om de mogelijkheden te verkennen.

Chiptuning voor bedrijven

Bent u eigenaar van een bedrijfsvloot en streeft u naar verbeterde efficiëntie of meer kracht? Heeft u te maken met technische problemen zoals met het AdBlue-systeem, het roetfilter, of EGR? Ook dan bieden wij uitgebreide oplossingen. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden! Wij staan klaar om uw situatie te bespreken en chiptuning op locatie te verzorgen voor een grootschalige aanpak.

Oplossen van AdBlue en andere technische problemen

Technische storingen, waaronder problemen met AdBlue, roetfilters, EGR, of NOx, worden vakkundig door ons aangepakt door het uitschakelen, resetten, of repareren conform de fabrieksspecificaties.

Kom in contact

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een offerte? Ons team staat klaar om u verder te helpen met het optimaliseren van uw voertuig. Neem gerust contact op.

Veelgestelde vragen

Wat is tuning?

Door middel van chiptuning wordt er op een zo efficiënt mogelijk manier het maximale uit uw auto gehaald. 

Zijn er ook andere diensten?

Naast het verzorgen van chiptuning bieden wij ook onderhoud en detailing/glascoating aan voor uw auto.

Is tuning legaal?

Simpel gezegd, ja. Chiptuning is toegestaan en dus legaal in Nederland. Wij ontvangen regelmatig nieuw geleverde auto’s direct vanuit een dealer. 

Wat kost het?

Bij BERKPerformance is chiptuning al mogelijk vanaf slechts €299,-! Aangezien elke auto uniek is, varieert de prijs ook. Vraag vandaag nog uw offerte aan en ontdek hoeveel het voor uw auto kost!