Chiptuning in Heerlen

Voordelen BERKPerformance

 • Op maat gemaakte chiptuning voor elk type voertuig
 • Volledige softwareontwikkeling binnenshuis met drie ontwikkelcentra
 • Exclusieve file-service
 • Mogelijkheid voor een directe afspraak, kom in contact
 • Vakkundige autotechnici, gepassioneerd door voertuigen
 • Onderhoud volgens fabrieksspecificaties uitgevoerd
 • Meer dan 200 5 sterren reviews
 • Officiële dealer van xHP, BM3, Milltek, PureTurbo’s, TurboSystems en meer. Bezoek onze online winkel voor een volledig aanbod

Als de nummer 1 expert op het vlak van chiptuning in Nederland bieden wij vanaf Stage 1 tot Stage X, maatwerk chiptuning en transmissie software voor diverse automaten. Gespecialiseerd in bekende Duitse merken zoals Mercedes, BMW en de VAG-groep, maar ook mogelijkheden voor andere merken. In samenwerking met onze klanten streven wij naar het optimale resultaat voor hun voertuig met een persoonlijke benadering. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Waarom kiezen voor BERKPerformance in Heerlen?

 • Expertise: ons team bestaat uit ervaren professionals met een brede expertise en diepgaande kennis. Door onze jarenlange ervaring en specialisme verzekeren wij bij BERKPerformance een vertrouwde behandeling van uw voertuig.
 • Transparantie: het belang van duidelijkheid en klanttevredenheid staat bij ons voorop. Vooraf informeren wij u over de kosten en mogelijke extra opties, zodat u nooit voor onverwachte verrassingen staat.
 • Klantgerichtheid: uw belang staat centraal in alles wat wij ondernemen. Wij waarderen uw tijd en zetten ons in voor een efficiënte service zonder in te leveren op kwaliteit. Ons motto is minder beloven en meer leveren.
 • Webshop: wij bieden een uitgebreid assortiment aan performance parts zoals Eventuri inlaten, Milltek uitlaat systeem, TurboSystems turbo's, en meer, direct leverbaar inclusief garantie en installatie. Ontdek ons volledige assortiment in onze webshop.

Stage 1 chiptuning

De Stage 1 tuning is gegarandeerd veilig voor uw auto. Deze intern ontwikkelde software is geschikt voor elk voertuigtype en wordt op maat getest en aangepast aan de hand van datalogs (hartslag) van uw auto.

Maatwerk tuning

Voor voertuigen met hoge prestaties en grotere motorinhoud zoals BMW M, Mercedes-AMG en Audi RS modellen bieden wij naast Stage 1 ook maatwerk tuning. Deze service omvat specifieke aanpassingen voor hardware-upgrades of om het maximale uit uw voertuig te halen. U ontvangt een vermogensrapport voor en na de tuning, met een doorlooptijd van circa twee werkdagen waarbij de auto op locatie moet blijven. Vervangend vervoer is hierbij tegen een meerprijs beschikbaar.

Garantie en veiligheid

Onze software garantie van 5 jaar staat garant voor een eenmalige kosteloze terugzetting naar de originele instellingen indien nodig. Onze software voldoet aan alle veiligheidsnormen, conform de richtlijnen van de fabrikant.

Voordelen van chiptuning

 • Een toename in vermogen (pk) en koppel (nm) voor betere prestaties.
 • Verbeterde brandstofefficiëntie door optimalisatie van de motorparameters.
 • Een responsievere en vlottere motorervaring.
 • Verhoogd trekvermogen, ideaal voor zwaar beladen voertuigen of voertuigen die een aanhanger trekken.
 • Optimalisatie van onderdelen zoals turbo's en het algehele motorvermogen, waardoor fabrieksbeperkingen worden uitgeschakeld.
 • Personalisatiemogelijkheden door maatwerk tuning afgestemd op uw specifieke voorkeuren.

Tuning in 5 simpele stappen

 1. Bespreek uw wensen met ons.
 2. Ontvang een op maat gemaakte offerte.
 3. Plan uw tuning afspraak in.
 4. Relax in onze wachtruimte met een kopje koffie terwijl wij uw voertuig optimaliseren.
 5. Ontvang uw sleutels terug en ervaar de verbeteringen aan uw voertuig.

De beste chiptuning in Heerlen en omgeving

BERKPerformance staat bekend om zijn deskundigheid en vakmanschap, onze diensten zijn niet alleen in Heerlen beschikbaar. Wij bieden onze diensten ook aan in verschillende regio's. Ontdek onze uitzonderlijke service niet alleen in Heerlen, maar ook in Sittard-Geleen, Venlo en Maastricht. Neem contact op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen!

Chiptuning voor zakelijke wagenparken

Voor bedrijven met een wagenpark op zoek naar meer efficiëntie, kracht, of oplossingen voor problemen met het AdBlue-systeem, roetfilter of EGR, bieden wij uitgebreide oplossingen. Neem hiervoor contact met ons op. Bespreek de mogelijkheden voor chiptuning op uw locatie met ons team, zodat wij uw wagenpark in zijn geheel in behandeling kunnen nemen. 

Problemen met AdBlue of andere storingen?

Wij hebben oplossingen voor uitdagingen met bijvoorbeeld AdBlue-systemen, roetfilters, EGR of NOx, door deze problemen te elimineren, te resetten of te herstellen volgens de normen van de fabrikant.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u een offerte? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u te helpen met het verbeteren van de prestaties van uw voertuig!

Veelgestelde vragen

Wat is chiptuning?

Chiptuning is een methode om de prestaties van uw auto te optimaliseren voor hogere vermogenswinsten op een zo efficiënt mogelijke manier. Dit is mogelijk in verschillende Stages. Leer meer over chiptuning bij ons.

Welke diensten bieden wij?

Naast chiptuning bieden wij ook onderhoud en diensten zoals auto detailing en glascoating.

Is chiptuning legaal?

In Nederland is chiptuning legaal en kan het zorgeloos worden uitgevoerd. Het is niet ongewoon dat nieuwe voertuigen direct door dealers naar ons worden gebracht voor tuning.

Wat zijn de kosten van chiptuning?

De startprijs voor chiptuning is €299,-. De kosten kunnen variëren afhankelijk van het voertuig en de specifieke wensen. Vraag een offerte aan voor de exacte kosten voor uw voertuig.