Chiptuning in Venlo

Voordelen van BERKPerformance

 • Unieke en echte maatwerk chiptuning voor ieder type voertuig
 • Volledige softwareontwikkeling binnenshuis met drie ontwikkelingscentra
 • Persoonlijke en exclusieve file-service
 • Mogelijkheid tot het direct inplannen van een afspraak, kom in contact
 • Vakkundige autotechnici, gedreven door passie voor voertuigen
 • Onderhoud volgens de normen van de fabrikant
 • Meer dan 200 vijfsterren beoordelingen
 • Erkend leverancier van xHP, BM3, Milltek, PureTurbo’s, TurboSystems en meer. In onze online shop vindt u een uitgebreid aanbod van producten

Als de beste specialist in chiptuning in Nederland, bieden wij vanaf Stage 1 tot aan Stage X, maatwerk chiptuning en transmissie software aan voor verschillende automaten van automerken. Onze expertise ligt bij vooraanstaande Duitse fabrikanten zoals Mercedes, BMW en de VAG-groep, maar wij staan eveneens klaar voor alle andere merken. Wij werken nauw samen met onze klanten om optimale resultaten voor hun voertuig te bereiken door middel van een persoonlijke aanpak. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen.

Waarom BERKPerformance in Venlo?

 • Ervaring: ons ervaren team beschikt over uitgebreide vaardigheden en diepgaande kennis. Dankzij onze jarenlange expertise en gespecialiseerde inzichten, verzekeren wij dat uw voertuig op de goede plek is. 
 • Transparantie: wij waarderen duidelijkheid en klanttevredenheid. Voorafgaand aan de werkzaamheden informeren wij u over de kosten en eventuele extra opties, om onvoorziene verrassingen te voorkomen.
 • Klantgerichtheid: ons doel is om u centraal te stellen. Wij erkennen het belang van uw tijd en zetten ons in om efficiënt te werken zonder in te leveren op kwaliteit. Wij streven ernaar om ruim in te schatten zodat wij alle benodigde werkzaamheden kunnen afronden, waarbij ons motto is om meer te leveren dan beloofd.
 • Online assortiment: ons aanbod omvat een ruime keuze aan performance onderdelen van merken zoals Eventuri, Milltek en nog veel meer. Deze producten zijn direct leverbaar en voor zowel garantie als installatie kunt u bij ons terecht. Bezoek onze webshop voor een volledig overzicht!

Stage 1 chiptuning

Onze Stage 1 tuning is gegarandeerd veilig voor uw voertuig. De software, geheel binnenshuis ontwikkeld, is geschikt voor elk type voertuig. Dankzij onze maatwerk aanpak, testen wij de software met datalogs in uw voertuig en voeren wij aanpassingen uit waar nodig.

Maatwerk tuning

Naast Stage 1 bieden wij maatwerk tuning voor high-performance voertuigen en modellen met een grotere motorinhoud, zoals de BMW M, Mercedes-AMG, en Audi RS series. Deze modellen vereisen een specifieke afstemming, hetzij door hardware-upgrades of de wens van de eigenaar om het volledige potentieel te benutten. Onze op maat gemaakte oplossingen worden geleverd met een vermogensrapport voor en na de tuning. De doorlooptijd is doorgaans twee werkdagen, waarbij het voertuig bij ons moet blijven. Vervangend vervoer is beschikbaar tegen een meerprijs.

Garantie en veiligheid

Wij garanderen 5 jaar garantie op onze software, inclusief een eenmalige kosteloze terugzetting naar de originele instellingen indien nodig. Onze software is volledig veilig, binnen de veiligheidsmarges vastgesteld door de fabrikant.

Voordelen van chiptuning

Chiptuning biedt diverse voordelen, zoals:

 • Toename van kracht (pk) en koppel (nm) voor verbeterde prestaties.
 • Efficiënter brandstofverbruik door het optimaliseren van de motorparameters.
 • Een sneller en soepeler reagerende motor.
 • Verbeterde trekkracht, ideaal voor zwaar beladen voertuigen of met aanhangers.
 • Optimalisering van onderdelen zoals de turbo en de algehele motorwerking, waardoor beperkingen vanwege emissienormen, zoals vermogensdips, worden aangepakt.
 • Mogelijkheid tot personalisatie door tuning op maat, afgestemd op uw individuele voorkeur.

Ons proces in 5 stappen

 1. Neem contact op om uw specifieke wensen te bespreken.
 2. Ontvang een op maat gemaakte offerte.
 3. Plan uw afspraak voor tuning direct in.
 4. Geniet van onze gastvrije wachtruimte met een kopje koffie terwijl onze specialisten uw voertuig optimaliseren.
 5. Neem uw sleutels terug in ontvangst en ervaar de verbeterde prestaties van uw voertuig!

De beste in chiptuning in Venlo en omstreken

De expertise die wij, BERKPerformance, te bieden hebben, is niet gebonden aan alleen Venlo. Wij bieden onze diensten aan in diverse locaties zoals Sittard-Geleen, Heerlen en Maastricht. Onze service staat ook daar voor u klaar! Ontdek de mogelijkheden door contact met ons op te nemen.

Chiptuning voor zakelijke wagenparken

Voor bedrijven met een eigen wagenpark die efficiëntie of meer vermogen nastreven, of kampen met problemen zoals het AdBlue-systeem, roetfilter of EGR, bieden wij uitgebreide oplossingen en tuning mogelijkheden. Neem contact op om de opties te bespreken voor chiptuning bij u op locatie, zodat wij meerdere voertuigen tegelijk kunnen aanpakken.

Oplossingen voor AdBlue of andere technische problemen

Wij bieden oplossingen aan voor issues met het AdBlue-systeem, roetfilters, EGR of NOx, door deze te deactiveren, te resetten of te repareren volgens fabrieksspecificaties.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wenst u een offerte? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u verder te helpen met het optimaliseren van uw voertuig!

Veelgestelde vragen

Wat houdt chiptuning in?

Chiptuning optimaliseert de auto-prestaties door het volledige potentieel van de motor te benutten. Voor hogere stages zijn meer aanpassingen nodig voor significante vermogenswinsten. Leer meer over onze chiptuning services!

Welke diensten bieden wij aan?

Buiten chiptuning verzorgen wij ook onderhoud en aanvullende diensten zoals detailing en glascoating voor uw auto.

Is chiptuning legaal?

Ja, in Nederland is chiptuning legaal en kan zonder problemen worden uitgevoerd. Wij verwelkomen regelmatig nieuwe voertuigen die rechtstreeks van dealers komen.

Wat kost chiptuning?

De prijzen voor chiptuning starten vanaf €299,-. Aangezien elke auto uniek is, variëren de mogelijkheden en daarmee de kosten. Vraag vandaag nog een offerte aan om een duidelijk beeld te krijgen van de kosten voor uw voertuig!