Chiptuning in Alkmaar

Voordelen van BERKPerformance

 • Gepersonaliseerde chiptuning voor ieder voertuigtype
 • Volledige software ontwikkeling in eigen beheer met 3 centra
 • Eigen en exclusieve file-service
 • Mogelijkheid tot directe afspraak, neem contact op
 • Bekwame autotechnici, aangedreven door een passie voor auto’s
 • Onderhoud geheel volgens fabrieksvoorschriften
 • Meer dan 200 positieve recensies met 5/5 sterren
 • Officieel leverancier van xHP, BM3, Milltek, TurboSystems, en meer. Neem een kijkje in onze webshop voor het volledige overzicht!

Als de nummer 1 specialist in chiptuning in Nederland, bieden wij enorm veel mogelijkheden op het gebied van chiptuning. Van Stage 1 tot en met Stage X, custom tuning en transmissie software voor diverse automatische versnellingsbakken. Onze expertise richt zich voornamelijk op voertuigen van gerenommeerde Duitse merken als Mercedes, BMW, en de VAG-groep, maar bieden natuurlijk ook tuning voor alle overige merken. In samenwerking met onze klanten streven wij naar het optimale resultaat voor elk voertuig, middels een persoonlijke benadering. Voel u vrij om ons te contacteren voor meer details.

Waarom kiezen voor BERKPerformance in Alkmaar?

 • Vakbekwaamheid: ons team, bestaande uit ervaren professionals, is rijk aan vaardigheden en diepgaande kennis. Door onze uitgebreide ervaring en vakbekwaamheid verzekeren wij dat uw voertuig in vertrouwde handen is.
 • Transparantie: het belang van duidelijkheid en klanttevredenheid staat bij ons voorop. U wordt vooraf zorgvuldig geïnformeerd over de prijzen en mogelijke extra mogelijkheden, waardoor u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.
 • Klantfocus: uw behoeften staan centraal in alles wat wij doen. Wij erkennen het belang van uw tijd en zijn toegewijd aan een efficiënte benadering waarbij kwaliteit behouden wordt. Wij geven bewust conservatieve schattingen af om ervoor te zorgen dat wij alle werkzaamheden binnen de geplande tijd kunnen volbrengen, met de intentie om meer te leveren dan beloofd.
 • Webshop: onze webshop bestaat uit een breed assortiment aan tuning-onderdelen van vooraanstaande merken zoals Eventuri, Milltek en nog veel meer. Deze producten zijn direct uit voorraad leverbaar, waarbij zowel garantie als installatie via ons wordt verzorgd. Ontdek ons volledige aanbod in de online shop!

Stage 1 chiptuning

Onze Stage 1 tuning biedt 100% volledige veiligheid voor uw voertuig. Deze volledig zelf ontwikkelde software, is geschikt voor gebruik in elke auto. Doordat wij altijd op maat tuning leveren, controleren wij de software met datalogs in uw auto en maken indien nodig wijzigingen.

Custom tuning

Verder dan Stage 1, verzorgen wij specifieke tuning voor performance uitvoeringen van verschillende merken, zoals de BMW M, Mercedes-AMG, en Audi RS lijnen. Deze aangepaste tuningen vereisen een bijzondere behandeling vanwege de wens van de eigenaar om het volledige potentieel te benutten of hardware-aanpassingen. Al onze custom tuning oplossingen worden vergezeld van een gedetailleerd vermogensrapport voor en na de chiptuning, met een geschatte doorlooptijd van ongeveer twee dagen waarin het voertuig bij ons dient te blijven. Er is een mogelijkheid voor vervangend vervoer tegen extra kosten.

Garantie en veiligheid

Standaard bieden wij vijf jaar garantie op al onze software, wat inhoudt dat wij de software eenmalig kosteloos terugzetten naar de originele staat. Bovendien is onze software volkomen veilig, doordat wij altijd binnen de door de fabrikant gestelde veiligheidsmarges blijven.

Voordelen van chiptuning

Chiptuning biedt een veel voordelen, zoals:

 • Een significante toename in vermogen (pk) en koppel (nm), wat resulteert in betere prestaties.
 • Verhoogde efficiëntie van het brandstofverbruik door de optimalisatie van de motorinstellingen.
 • Een soepeler en responsiever motorgedrag.
 • Versterkt trekvermogen, ideaal voor voertuigen die zware lasten dragen of een aanhanger trekken.
 • Afstemming van onderdelen zoals turbo's en het gehele motormanagement, wat de beperkingen opgelegd door emissienormen, zoals dips in het vermogen, tegengaat.
 • Mogelijkheden voor personalisatie door chiptuning op maat, afgestemd op de specifieke wensen van de eigenaar.

Onze werkwijze in 5 stappen

 1. Neem contact met ons op om uw specifieke wensen te bespreken.
 2. Ontvang een op maat gemaakte offerte.
 3. Plan uw afspraak voor de tuning direct in.
 4. Geniet van onze gastvrije wachtruimte met een kopje koffie terwijl onze experts uw voertuig aanpassen.
 5. Ontvang uw sleutels en ervaar direct de verbeteringen aan uw voertuig!

De beste in chiptuning in Alkmaar en omgeving

Onze diensten zijn beschikbaar op meerdere locaties, niet alleen in Alkmaar. Wilt u genieten van onze diensten in Zaandam, Haarlem of Amsterdam? Geen probleem. Ook dan zijn wij uw partner in chiptuning. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. 

Chiptuning voor bedrijven

Voor ondernemingen met een wagenpark die op zoek naar verhoogde efficiëntie of kracht, of die te maken hebben met problemen zoals het AdBlue-systeem, roetfilters, of EGR, is tuning een goede oplossing. Wij bieden enorm veel mogelijkheden hierin. Neem contact op met ons! Het is in overleg ook mogelijk om chiptuning op locatie uit te voeren zodat wij een geheel wagenpark in behandeling kunnen nemen. 

Problemen met AdBlue of andere storingen

Wij bieden efficiënte en snelle oplossingen voor problemen met bijvoorbeeld AdBlue, roetfilters, EGR, of NOx. Wij kunnen deze geheel volgens de fabrieksspecificaties elimineren, resetten of repareren

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Veelgestelde vragen

Wat is chiptuning precies?

Chiptuning is het proces waarbij op een efficiënte manier de prestaties van uw auto worden geoptimaliseerd. Hoe hoger de stage, hoe meer aanpassingen hiervoor nodig zijn.

Welke diensten bieden wij aan?

Naast chiptuning zijn wij ook uw partner voor diensten zoals onderhoud en glascoating/detailing

Is chiptuning legaal?

Ja, chiptuning is legaal in Nederland en kan zonder problemen worden uitgevoerd. Wij ontvangen regelmatig auto’s rechtstreeks vanuit de dealer. 

Wat kost chiptuning?

Bij BERKPerformance is chiptuning al mogelijk vanaf €299,-! 

Doordat elk voertuig uniek is, kunnen de kosten variëren. Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden voor uw voertuig.