Chiptuning in Haarlem

Voordelen BERKPerformance

 • Op maat gecreëerde chiptuning voor alle voertuigtypen
 • Compleet eigen softwareontwikkeling met drie centra
 • Persoonlijke dienst voor file-service
 • Mogelijkheid tot directe planning van afspraken, kom in contact
 • Vaardige autotechnici, gemotiveerd door een passie voor auto's
 • Onderhoud dat voldoet aan fabrikant specificaties
 • Over 200 vijfsterren beoordelingen
 • Officieel distributeur van xHP, BM3, Milltek, PureTurbo's, TurboSystems en andere. Bekijk onze webshop voor het gehele assortiment.

Als dé chiptuning expert van Nederland, bieden wij veel diensten aan, van Stage 1 tot en met Stage X, aangepaste custom chiptuning en software modificaties voor diverse automatische transmissies. Onze specialisatie ligt voornamelijk bij voertuigen van prominente Duitse fabrikanten zoals Mercedes, BMW, en de VAG-groep, maar wij zijn ook altijd beschikbaar voor tuning van alle andere merken. Wij richten ons op een nauwe samenwerking met onze klanten om zo hun voertuigen het best te optimaliseren door een gepersonaliseerde benadering. Voor meer informatie, kom in contact en wij staan altijd klaar.

Waarom BERKPerformance in Haarlem?

 • Vakkennis: ons team is rijk aan ervaren specialisten met een brede kennis aan vaardigheden en expertise. Dankzij onze jarenlange ervaring en diepgaande specialistische kennis zorgt BERKPerformance ervoor dat uw voertuig in veilige handen is.
 • Transparantie: wij waarderen openheid en klanttevredenheid zeer. U wordt op voorhand uitgebreid geïnformeerd over de kosten en mogelijke extra services, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.
 • Klantgerichtheid: onze aanpak is volledig gericht op de klant. Wij waarderen uw tijd en zetten ons in voor een efficiënte service zonder in te leveren op de kwaliteit. Wij hanteren bewust ruimere tijdschattingen om er zeker van te zijn dat wij alle vereiste werkzaamheden kunnen uitvoeren, met het principe van ‘minder beloven en meer leveren’.
 • Webwinkel: in ons assortiment vindt u een ruime keuze aan performance-onderdelen voor merken zoals Eventuri, Milltek, TurboSystems en veel meer. Deze producten zijn onmiddellijk leverbaar en worden geleverd met garantie en installatie door ons. Ontdek ons volledige aanbod in onze webshop!

Stage 1 chiptuning

Onze Stage 1 tuning garandeert volledige veiligheid voor uw voertuig. De software, intern ontwikkeld binnen onze centra, is geschikt voor toepassing in alle types voertuigen. Door onze benadering op maat testen wij de software grondig in uw auto en voeren aanpassingen door waar nodig.

Custom tuning

Buiten Stage 1 bieden wij specifiek custom tuning voor high-performance voertuigen en modellen met een grotere motorinhoud, zoals de BMW M, Mercedes-AMG, en Audi RS series. Deze specifieke tunings vereisen aanpassingen vanwege hardware-upgrades of de voorkeur van de eigenaar om de volledige potentieel te benutten. Elke maatwerk aanpassing wordt geleverd met een gedetailleerd vermogensrapport, zowel voor als na de tuning, met een verwerkingstijd van ongeveer twee dagen waarin het voertuig bij ons blijft. Vervangend vervoer is op aanvraag beschikbaar.

Garantie en veiligheid

Wij bieden standaard vijf jaar garantie op onze software, inclusief de optie om deze kosteloos eenmaal terug te zetten naar de oorspronkelijke staat indien nodig. Onze software voldoet aan 100% veiligheidsnormen, doordat wij binnen de veiligheidsmarges van de fabrikant blijven.

Voordelen van chiptuning

Chiptuning levert diverse voordelen op, waaronder:

 • Een toename in vermogen (pk) en koppel (Nm), resulteren in verbeterde prestaties.
 • Efficiënter brandstofverbruik dankzij de optimalisatie van de motorparameters.
 • Een soepelere en snellere motorrespons.
 • Verhoogd trekvermogen, ideaal voor voertuigen die regelmatig een aanhanger trekken of zwaar beladen zijn. 
 • Optimalisatie van verschillende componenten zoals de turbo en de algehele motorloop, waarmee beperkingen die door emissievoorschriften zijn opgelegd, zoals vermogensdips, worden weggewerkt.
 • Door tuning op maat, specifiek afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Onze werkwijze in 5 stappen

 1. Kom in contact en bespreek uw wensen
 2. Ontvang een offerte op maat.
 3. Plan uw afspraak voor de tuning
 4. Geniet in onze wachtruimte met een bakje koffie terwijl onze technici aan uw auto werken. 
 5. Stap in uw auto en ervaar de merkbare verbeteringen!

De beste in chiptuning in Haarlem en omstreken

De expertise en professionaliteit van BERKPerformance zijn niet alleen in Haarlem beschikbaar. Geniet van onze veelzijdige diensten in Amsterdam, Alkmaar, of Zaandam, wij staan ook daar klaar voor u. Ontdek de mogelijkheden door vandaag nog contact met ons op te nemen!

Chiptuning voor zakelijke vloten

Voor ondernemingen met een wagenpark is chiptuning ook mogelijk. Heeft u een wagenpark en bent u op zoek naar verbeterde efficiëntie of meer kracht, of zit u met storingen van het AdBlue-systeem, roetfilters of EGR? Dan zijn wij uw partner en bieden wij veel mogelijkheden hiervoor aan. Neem vrijblijvend contact op en bespreek de opties voor chiptuning op uw locatie, zodat wij een uw wagenpark in behandeling kunnen nemen. 

Oplossingen voor AdBlue of andere storingen

Wij bieden effectieve oplossingen voor problemen gerelateerd aan het AdBlue-systeem, roetfilters, EGR, of NOx door deze storingen uit te schakelen, te resetten, of te repareren volgens fabrieksnormen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wenst u een offerte? Twijfel niet en neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord en helpen u verder!

Veelgestelde vragen

Wat is chiptuning?

Chiptuning verbetert de prestaties van uw auto op een efficiënte manier. Hogere stages vereisen uitgebreidere aanpassingen voor hogere vermogenswinsten. Leer meer over chiptuning.

Welke diensten bieden wij?

Wij bieden niet alleen chiptuning, maar ook onderhoud en autodetailing/glascoating.

Is chiptuning legaal?

Chiptuning is volledig legaal in Nederland en dus toegestaan. Het is gebruikelijk dat dealers nieuwe voertuigen rechtstreeks bij ons aanbieden voor tuning.

Wat zijn de kosten van chiptuning?

De prijzen voor chiptuning starten vanaf €299,-. Omdat elk voertuig anders is, varieert de prijs. Vraag vandaag nog een offerte aan om een duidelijk beeld te krijgen van de kosten voor uw specifieke voertuig!