Chiptuning in Zaandam

Voordelen van BERKPerformance

 • Speciaal op maat ontworpen chiptuning voor elk type voertuig
 • Gehele eigen software creatie met drie ontwikkellocaties
 • Eigen file-service
 • Direct afspraak inplannen, neem contact op
 • Toegewijde autotechnici, gepassioneerd door auto’s
 • Onderhoud geheel volgens fabrieksvoorschriften
 • Meer dan 200 recensies met vijf sterren
 • Erkend distributeur van Milltek, PureTurbo’s, TurboSystems en meer. Bekijk onze online shop voor een totaaloverzicht van onze producten

Wij zijn dé expert op het gebied van chiptuning in Nederland. Wij bieden mogelijkheden van Stage 1 tot en met Stage X, op maat gemaakte (custom) chiptuning en software modificaties voor diverse soorten automatische transmissies. Onze expertise ligt vooral bij de vooraanstaande Duitse automerken zoals BMW, Mercedes, en de VAG-groep. Vanzelfsprekend staan wij ook klaar voor het tunen van alle andere automerken. Wij focussen ons op een nauwe samenwerking met onze klanten om het ultieme doel te bereiken voor hun voertuig, met een altijd persoonlijke aanpak. U kunt ons gerust bellen voor meer informatie.

Waarom BERKPerformance in Zaandam?

 • Deskundigheid: ons team bestaat uit ervaren en zeer bekwame experts die beschikken over brede vaardigheden en diepgaande kennis. Met onze rijke ervaring en toegespitste expertise zorgen wij bij BERKPerformance dat uw voertuig in betrouwbare handen is.
 • Transparantie: het belang van helderheid en klanttevredenheid staat bij ons voorop. Vooraf communiceren wij duidelijkheid over prijzen en eventuele extra opties, zodat u niet voor onvoorziene kosten komt te staan.
 • Focus op de klant: uw wensen staan centraal in al ons handelen. Uw tijd motiveert ons tot het bieden van een doeltreffende service, zonder in te leveren op kwaliteit. Wij geven de voorkeur aan een iets ruimere planning om er zeker van te zijn dat wij alle taken kunnen afronden, met het doel om uw verwachtingen te overtreffen.
 • Online webshop: onze webshop heeft een uitgebreid assortiment aan tuning-onderdelen van gerenommeerde merken zoals Eventuri, Milltek, TurboSystems en veel meer. Deze items zijn direct uit voorraad leverbaar, met garantie en installatie verzorgd door ons. Bekijk ons volledige aanbod in de webshop!

Stage 1 chiptuning

Onze Stage 1 tuning belooft volledige veiligheid voor uw voertuig. Deze software, die wij intern hebben ontwikkeld, kan zonder risico in alle soorten voertuigen worden toegepast. Door onze maatwerkbenadering evalueren wij de software met datalogs in uw auto en voeren aanpassingen door waar nodig.

Aangepaste tuning

Buiten Stage 1 om, verzorgen wij op maat gemaakte (custom) tuning voor voertuigen die hogere prestaties en grotere motorinhoud hebben, zoals de modellen van BMW M, Mercedes-AMG, en Audi RS. Deze specifieke chiptune vraagt om een aangepaste benadering vanwege upgrades aan de hardware of de wens van de eigenaar om de volledige capaciteit te benutten. Al onze op maat gemaakte oplossingen komen met een gedetailleerde vermogensuitdraai op de rollenbank van voor en na de tuning. Deze custom tuning duurt ongeveer twee werkdagen waarin het voertuig bij ons moet blijven. Indien nodig, is vervangend vervoer beschikbaar tegen bijbetaling.

Garantie en zekerheid

Wij bieden standaard 5 jaar garantie op onze software, dit betekent dat u de mogelijkheid heeft om de software eenmalig kosteloos te herstellen naar de oorspronkelijke staat. Daarnaast is onze software gegarandeerd veilig en betrouwbaar, doordat wij blijven binnen de veiligheidsnormen gesteld door de fabrikant.

Voordelen van chiptuning

Chiptuning brengt diverse voordelen voor uw voertuig, zoals:

 • Versterkte prestaties dankzij een toename in vermogen (pk) en koppel (nm).
 • Een efficiënter brandstofverbruik/verbranding door optimalisatie van de motorparameters.
 • Een motor die soepeler en sneller reageert op input.
 • Een verbeterd vermogen om zware lasten te trekken, ideaal voor voertuigen die vaak beladen zijn of een aanhanger vervoeren.
 • Optimalisatie van belangrijke componenten zoals turbo’s en het algehele motormanagement, waardoor beperkingen veroorzaakt door emissievoorschriften, zoals vermogensverlies, worden aangepakt.
 • De mogelijkheid tot personalisatie met op maat gemaakte tuning. Geheel aangepast op uw wensen. 

Onze werkwijze in 5 makkelijke stappen

 1. Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.
 2. Ontvang een offerte op maat.
 3. Plan een afspraak voor de tuning.
 4. Geniet in onze wachtruimte met een kopje koffie terwijl onze technici uw auto optimaliseren. 
 5. Ga de weg op met uw voertuig en geniet van de doorgevoerde verbeteringen!

De beste in chiptuning in Zaandam en omgeving

Onze expertise en vakbekwaamheid zijn niet beschikbaar in Zaandam. Wij bieden onze diensten aan op diverse plaatsen in de omgeving. Ontdek onze service in Amsterdam, Haarlem of Alkmaar. Ook daar kunt u op ons rekenen! Kom in contact en ontdek de mogelijkheden!

Chiptuning voor zakelijke wagenparken

Heeft u een wagenpark en wilt u meer efficiëntie of kracht? Of zit u met storingen van bijvoorbeeld AdBlue, roetfilters, of EGR? Dan bieden wij uitgebreide oplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op! Hierbij is het ook mogelijk om chiptuning op locatie aan te bieden zodat wij een wagenpark in behandeling kunnen nemen. 

Oplossingen voor AdBlue en andere storingen

Wij bieden doeltreffende methodes voor het aanpakken van problemen met het AdBlue-systeem, roetfilters, EGR, of NOx door deze storingen te verwijderen, te resetten of volgens fabrieks richtlijnen te repareren.

Neem contact op

Voor vragen of een persoonlijke offerte staat ons team u graag te woord. Neem vandaag nog gemakkelijk en vrijblijvend contact met ons op! 

Veelgestelde vragen

Wat is chiptuning precies?

Bij chiptuning wordt het potentieel van de auto eruit gehaald. Dit doen wij op een efficiënte manier. Hoe meer vermogenswinst u wilt behalen, hoe meer ingrepen er nodig zijn. 

Welke diensten bieden wij naast chiptuning?

Naast chiptuning verzorgen wij ook onderhoud en detailing/glascoating.

Is chiptuning wettelijk toegestaan?

Ja, chiptuning is legaal in Nederland en dus wettelijk toegestaan. Regelmatig krijgen wij auto’s aangeboden rechtstreeks vanuit dealers. 

Wat zijn de kosten van Chiptuning?

Wij kunnen een auto chiptunen vanaf €299,-. 

Doordat elke auto anders is kan de prijs verschillen. Ontdekken wat het voor uw auto kost? Vraag vandaag nog een offerte aan en achterhaal alle mogelijkheden!