Chiptuning in Vlissingen

Voordelen van BERKPerformance

 • Op maat gemaakte chiptuning voor elk voertuigtype
 • Volledig in eigen huis ontwikkelde software, ondersteund door drie ontwikkelcentra
 • Unieke en eigen file-service
 • Mogelijkheid om direct een afspraak te plannen, neem contact op
 • Onze specialisten bezitten niet alleen een hoge kwalificatie maar ook een diepe passie voor automobielen
 • Volledig onderhoud conform de fabrieksvoorschriften
 • Zeer positieve feedback met meer dan 200 5/5 sterren beoordelingen
 • Erkend distributeur van high performance merken zoals xHP, BM3, Milltek, PureTurbo’s, TurboSystems, beschikbaar via onze webwinkel

Wij zijn dé expert op het gebied van chiptuning in Nederland. Wij bieden uiteenlopende chiptuning opties. Deze variëren van Stage 1 tot aan Stage X, custom maatwerk chiptuning en transmissie software voor automatische verschillende versnellingsbakken. Onze expertise richt zich vooral op prominente Duitse automerken zoals BMW, Mercedes, en de VAG-groep. Echter, onze diensten staan ook altijd klaar voor alle andere automerken. Met een persoonlijke aanpak streven wij ernaar om samen met onze klanten het maximale uit hun voertuigen te halen. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht!

Waarom kiezen voor BERKPerformance in Vlissingen?

 • Vakkundigheid: het team van BERKPerformance bestaat uit hoogwaardige professionals met uitgebreide kennis en vaardigheden op hun terrein. Uw voertuig is verzekerd van topzorg dankzij onze brede expertise.
 • Transparantie: bij ons staan klanttevredenheid en openheid voorop. Wij zorgen ervoor dat u altijd volledig ingelicht bent van alle kosten en mogelijke aanvullende diensten, om zo verrassingen te voorkomen.
 • De klant staat centraal: uw behoeften zijn ons uitgangspunt. Wij waarderen uw tijd en zetten ons in om efficiënt en met behoud van kwaliteit te werken. Met een zorgvuldige planning om alle werkzaamheden tijdig te voltooien. Ons doel is meer te leveren dan dat wij beloven.
 • Webwinkel: wij bieden een breed assortiment aan tuning-onderdelen van merken zoals Eventuri, Milltek en TurboSystems, direct leverbaar met garantie en installatie die verloopt via ons. Ontdek ons complete assortiment in onze webwinkel!

Stage 1 chiptuning

Deze eerste fase (stage 1) van tuning garandeert absolute veiligheid voor uw voertuig. Onze eigen software kan op elk autotype worden toegepast en wordt altijd aangepast op basis van directe datalogs van uw auto, met eventuele aanpassingen waar nodig. Zo geniet u altijd van maatwerk dat is afgestemd op uw auto. 

Unieke custom tuning

Voor voertuigen die in het bezit zijn van verhoogde prestaties en grotere motorinhoud, denk hierbij aan modellen zoals BMW M, Mercedes-AMG, en Audi RS, bieden wij speciaal ontwikkelde custom tuning. Deze unieke aanpak vereist een specifieke kalibratie doordat er hardware aanpassingen gedaan worden of de behoefte van de eigenaar om het maximale potentieel te benutten. Daarnaast ontvangt u altijd een gedetailleerde vermogensuitdraai voor en na de tuning, uitgevoerd op onze testbank. Het hele proces neemt meestal twee werkdagen in beslag, waarbij het voertuig bij ons moet blijven. Vervangend vervoer is op verzoek beschikbaar tegen extra kosten.

Garantie en veiligheid

Onze software wordt standaard geleverd met een 5 jaar garantie, dit houdt in dat u de mogelijkheid heeft om de software eenmalig en kosteloos terug te zetten naar de oorspronkelijke staat. De aanpassingen die wij maken zijn 100% veilig en betrouwbaar, wij blijven altijd binnen de door de fabrikant gestelde veiligheidsmarges.

De voordelen van chiptuning

 • Een significante toename in vermogen (pk) en koppel (nm) voor verbeterde prestaties.
 • Efficiëntere brandstofverbranding dankzij de optimalisatie van motorinstellingen.
 • Een snellere en soepelere respons van de motor.
 • Een versterkt vermogen voor het trekken van zware lasten, ideaal voor zware belasting, caravans of aanhangwagens.
 • Optimalisatie van cruciale componenten zoals turbo's en algemene motorwerking, waardoor opgelegde beperkingen van emissienormen door de fabriek, inclusief worden overwonnen.
 • De mogelijkheid om uw specifieke wensen te verwerken en een gepersonaliseerde tuning te realiseren. 

Onze werkwijze

 1. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.
 2. Ontvang een offerte die specifiek op uw behoeften is afgestemd.
 3. Leg direct een afspraak vast voor de tuning.
 4. Geniet van onze gastvrijheid in de wachtruimte, voorzien van een kopje koffie, terwijl onze experts uw voertuig optimaliseren.
 5. Ontvang uw sleutels terug, stap in uw auto en ervaar zelf de verbeteringen op de weg.

De beste chiptuning in Vlissingen en omgeving

Wij beperken onze dienstverlening niet enkel tot Vlissingen. Ongeacht uw woonplaats, in de regio of daarbuiten, staan onze diensten tot uw beschikking op diverse locaties, waaronder Middelburg, Goes en Roosendaal. Laat u overtuigen door onze hoogwaardige service. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Chiptuning voor zakelijke vloten

Bedrijven met een wagenpark die streven naar verbeterde prestaties of efficiëntie, of technische problemen ondervinden met het AdBlue-systeem, roetfilters of EGR, kunnen bij ons terecht voor professionele oplossingen. Dankzij onze mobiele service is het mogelijk om op locatie aanpassingen te verrichten, waardoor uw gehele vloot snel en effectief getuned kan worden. 

Oplossingen voor technische storingen

Ervaart u technische problemen in uw auto zoals met het AdBlue-systeem, roetfilters, EGR, of NOx? Onze deskundige benadering biedt een doelgerichte oplossing door deze problemen te elimineren, te resetten of conform de fabrieksspecificaties te herstellen.

Neem contact op

Voor al uw vragen of voor het aanvragen van een offerte zijn wij bereikbaar. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij het upgraden van uw voertuig. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die wij te bieden hebben. 

Veelgestelde vragen

Wat is chiptuning eigenlijk?

Chiptuning is het proces waarbij de prestaties van uw auto geoptimaliseerd worden door het volledige potentieel van de motor te benutten. Hoe hoger de stage, hoe meer aanpassingen er nodig zijn. Leer alles over chiptuning!

Welke diensten bieden wij aan?

Naast chiptuning bieden wij ook onderhoudsservices en auto-detailing/glascoating aan. 

Is chiptuning legaal?

Ja, chiptuning is legaal in Nederland. Wij ontvangen regelmatig nieuw geleverde auto direct vanuit de dealer aangeboden. 

Wat zijn de kosten van chiptuning?

Wij kunnen uw auto al tunen vanaf slechts €299,-. 

De uiteindelijke kosten kunnen variëren per auto. Voor een nauwkeurige offerte kunt u deze gemakkelijk online bij ons aanvragen.