Chiptuning in Veenendaal

Voordelen BERKPerformance

 • Echt maatwerk chiptuning voor ieder voertuig
 • Volledig eigen softwareontwikkeling met 3 technische centra
 • Gepersonaliseerde en eigen file-service
 • Optie voor directe boeking van een afspraak, neem contact op
 • Autotechnici met een passie voor motoren en innovatie
 • Nauwgezet onderhoud dat de fabrieksstandaarden respecteert
 • Overweldigende feedback met meer dan tweehonderd 5-sterrenbeoordelingen
 • Officiële leverancier van toonaangevende merken zoals xHP, BM3, Milltek, PureTurbo’s, TurboSystems. Bekijk onze online winkel voor een het complete aanbod

Als erkend chiptuning leider in Nederland, zijn onze diensten van de hoogste kwaliteit. Zo leveren wij alles van basis tuning (Stage 1) tot de meest geavanceerde projecten (Stage X), maatwerk (custom) chiptuning en aanpassingen van transmissie software voor een reeks automaten. Met een bijzondere focus op grote Duitse merken zoals Mercedes, BMW en de VAG-groep. Vanzelfsprekend bieden wij ook onze expertise en tuning aan alle andere automerken. Door nauw samen te werken met elke klant streven wij ernaar om het optimale uit hun voertuig te halen met een persoonlijke aanpak. Bel ons gerust als u vragen heeft. 

Waarom kiezen voor BERKPerformance in Veenendaal?

 • Ervaring: ons team, bestaande uit vakbekwame professionals, is rijk aan ervaring en kennis. Dankzij onze uitgebreide expertise verzekeren wij bij BERKPerformance de beste uitkomst voor uw auto.
 • Transparantie: wij waarderen duidelijke communicatie en streven naar volledige klanttevredenheid. Door u vooraf duidelijk te informeren over alle kosten en opties, garanderen wij dat er geen verrassingen zijn.
 • Gericht op de klant: uw behoeften zijn voor ons heilig. Wij waarderen uw tijd en richten ons doeltreffend en zonder compromis op kwaliteit te werk te gaan. Onze planning is bewust voorzichtig om ervoor te zorgen dat alle werkzaamheden binnen de gestelde tijd kunnen worden voltooid, met als doel uw verwachtingen te overtreffen.
 • Online aanbod: onze selectie aan high performance producten bestaat uit merken zoals Milltek, Eventuri en meer. Alle producten zijn direct beschikbaar met volledige garantie en installatie die loopt via ons. Ontdek het gehele aanbod in onze online shop!

Stage 1 chiptuning

Onze stage 1 tuning is ontworpen om volkomen veilig te zijn voor uw voertuig. Deze is door ons zorgvuldig intern ontwikkeld en geschikt voor implementatie in elke type auto. Doordat wij altijd maatwerk leveren, evalueren wij de software met behulp van de hartslag (datalogs) van uw voertuig en voeren indien nodig aanpassingen door.

Custom tuning

Buiten de stage 1 om, ontwikkelen en leveren wij custom tuning voor voertuigen met verhoogde prestaties of een grotere motorcapaciteit, zoals de modellen van BMW M, Mercedes-AMG, en Audi RS. Deze vereisen een specifieke aanpak, door bijvoorbeeld upgrades aan de hardware of specifieke wensen van de eigenaar om tot het maximale te gaan. Deze custom tuning wordt altijd compleet gemaakt met een gedetailleerd vermogensrapport van zowel voor als na de tuning van onze testbanken. Het proces duurt ongeveer twee werkdagen, waarin het voertuig bij ons moet verblijven. Optioneel is vervangend vervoer beschikbaar tegen een meerprijs.

Garantie en veiligheid

Onze software komt standaard met 5 jaar garantie, dit betekent de mogelijkheid om eenmalig de software zonder kosten terug te zetten naar de originele staat. Onze software is absoluut veilig, doordat wij ons altijd binnen de veiligheidsmarges van de fabrikant bevinden.

Voordelen van chiptuning

Een paar van de meest praktische voordelen van chiptuning zijn:

 • Een aanzienlijke toename in kracht (pk) en koppel (nm), wat leidt tot verbeterde voertuigprestaties.
 • Efficiëntere verbranding en dus brandstofconsumptie door optimalisatie van de motorparameters.
 • Vlottere en verbeterde reactie van de motor op bijvoorbeeld gas geven.
 • Versterkt vermogen voor het trekken van zware lasten, perfect voor voertuigen die vaak beladen zijn of een aanhanger gebruiken.
 • Optimalisatie van essentiële onderdelen, zoals turbo's en het gehele motormanagement, waarmee de beperkingen opgelegd door emissievoorschriften, inclusief vermogensverlies, worden overwonnen.
 • De kans op personalisatie met tuning op maat, precies afgestemd op de wensen van de eigenaar.

Ons proces in 5 makkelijke stappen

 1. Kom met ons in contact en overleg uw behoeften.
 2. Ontvang een op maat gemaakte offerte.
 3. Maak gemakkelijk uw afspraak voor de tuning.
 4. Geniet van onze koffie in onze wachtruimte, terwijl onze professionals uw voertuig aanpassen.
 5. Neem uw auto weer mee en merk onmiddellijk de verbeteringen.

De beste in chiptuning in Veenendaal en omgeving

Onze kennis en expertise strekken zich verder uit dan alleen Veenendaal. Wij bieden onze diensten aan op verschillende locaties, zodat u ook in Amersfoort, Utrecht en Amsterdam kunt profiteren van onze voordelen. Ontdek de mogelijkheden door vandaag nog contact met ons op te nemen!

Chiptuning voor zakelijke klanten

Voor bedrijven met een bedrijfsvloot dat opzoek is naar meer efficiëntie of vermogen, of problemen heeft met technische problemen zoals het AdBlue-systeem, roetfilters of EGR, bieden wij enorm veel oplossingen en mogelijkheden. Voor bedrijven bieden wij ook tuning aan op locatie zodat wij een wagenpark in zijn geheel in behandeling kunnen nemen. Kom in contact en verken de mogelijkheden!

Oplossingen voor AdBlue en andere storingen

Wij bieden doeltreffende oplossingen voor storingen met het AdBlue-systeem, roetfilters, EGR of NOx. Hierbij lossen wij deze problemen op door deze te elimineren, te resetten of conform de fabrieksstandaarden te herstellen.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wenst u een offerte? Neem vandaag nog contact met ons op! Ons team staat klaar om u te assisteren bij het tunen van uw voertuig. 

Veelgestelde vragen

Wat houdt chiptuning in?

Door middel van chiptuning wordt er meer vermogen in uw auto gerealiseerd. Dit is mogelijk in verschillende gradaties, ook wel stages genoemd. Ontdek alles over chiptuning!

Welke diensten bieden wij aan?

Naast dat wij chiptuning aanleveren, staan wij ook voor u klaar om uw auto te voorzien van onderhoud en glascoating/detailing.

Is chiptuning legaal?

Chiptuning is volledig legaal in Nederland. Het is niet ongewoon dat nieuwe voertuigen direct door dealers bij ons worden aangeboden voor tuning.

Wat zijn de kosten van chiptuning?

Wij kunnen uw auto al chiptunen vanaf €299,-. Omdat elke auto uniek is, verschillende prijzen. Ontdekken wat het voor uw auto kost? Vraag vandaag nog uw offerte aan!