Chiptuning in Tilburg

Voordelen BERKPerformance

 • Op maat gecreëerde chiptuning voor alle voertuigen
 • Volledig intern ontwikkelde software met drie ontwikkelcentra
 • Eigen exclusieve file-service
 • Mogelijkheid tot direct plannen van een afspraak, neem contact op
 • Vakkundige autotechnici, gemotiveerd door een diepe passie voor auto's
 • Onderhoud dat volledig voldoet aan de fabrieksspecificaties
 • Een overvloed van meer dan 200 5 sterren beoordelingen
 • Erkende distributeur van xHP, BM3, Milltek, PureTurbo’s, TurboSystems en meer. Onze online winkel toont een overzicht van alles wat wij hebben!

Als dé chiptuning specialist in Nederland, presenteren wij opties variërend van Stage 1 tot Stage X, maatwerk chiptuning en transmissie software voor diverse typen automaten. Wij zijn voornamelijk gericht op voertuigen van bekende Duitse fabrikanten zoals Mercedes, BMW, en de VAG-groep, maar wij staan ook klaar voor werkzaamheden aan andere merken. Onze aanpak is erop gericht in samenspraak met onze klanten het optimale uit hun voertuig te halen. Aarzel niet om voor verdere informatie contact met ons op te nemen.

Waarom kiezen voor BERKPerformance Tilburg?

 • Kennis: met een team van hooggekwalificeerde professionals beschikken wij over uitgebreide vaardigheden en kennis. Onze langdurige ervaring en specialistische deskundigheid zorgen ervoor dat uw voertuig bij BERKPerformance in betrouwbare handen is.
 • Transparantie: openheid en het streven naar klanttevredenheid vormen de kern van onze service. U wordt vooraf volledig ingelicht over de kosten en mogelijke extra services, waardoor u niet voor onvoorziene verrassingen komt te staan.
 • Klantgerichtheid: uw belang staat bij ons voorop. Wij waarderen het belang van tijd en zetten ons in om onze diensten zo efficiënt mogelijk te leveren, zonder in te leveren op kwaliteit. Ons motto is "beloof minder, lever meer".
 • Online aanbod: onze selectie bestaat uit een divers assortiment van performance-onderdelen, zoals Eventuri intakes, Milltek uitlaatsystemen en nog veel meer. Al deze onderdelen zijn direct beschikbaar, met garantie en installatie verzorgd door ons. Ontdek ons volledige aanbod in onze webwinkel.

Stage 1 chiptuning

De chiptuning van Stage 1 garandeert volledige veiligheid voor uw wagen. Deze software, volledig in eigen beheer ontwikkeld, is geschikt voor alle soorten voertuigen. Wij leveren maatwerk door de software te testen aan de hand van datalogs van uw auto, waarna aanpassingen worden gedaan waar nodig.

Custom tuning

Naast Stage 1 bieden wij ook gespecialiseerde tuning voor auto's die hogere prestaties en een grotere motorinhoud hebben, zoals de modellen van BMW M, Mercedes-AMG, en Audi RS. Deze speciale afstemmingen, nodig vanwege hardware-upgrades of de wensen van de eigenaar om de volle capaciteit te benutten, worden altijd geleverd met een vermogensrapport voor en na de tuning. De verwachte doorlooptijd bedraagt circa twee werkdagen, waarbij het voertuig bij ons moet blijven. Vervangend vervoer is beschikbaar tegen een meerprijs.

Garantie en veiligheid

Wij bieden altijd een standaard garantieperiode van 5 jaar op al onze software. Dit houdt in dat wij de software eenmalig kosteloos terugzetten naar de originele staat. Bovendien garanderen wij dat onze software 100% veilig is, omdat wij binnen de door de fabrikant vastgestelde veiligheidsnormen blijven.

Voordelen van chiptuning

Chiptuning levert aanzienlijke voordelen op, zoals:

 • Toegenomen prestaties dankzij verhoogd vermogen (PK) en koppel (Nm).
 • Efficiëntere brandstofverbruik door de optimalisatie van motorparameters.
 • Een soepeler en responsiever rijgedrag van de motor.
 • Verbeterde trekkracht, ideaal voor voertuigen die zwaar beladen zijn of een aanhanger trekken.
 • Afstemming van specifieke componenten zoals turbo's en het algehele motorverloop, waarmee de beperkingen die door emissienormen zijn opgelegd, worden weggewerkt.
 • Personalisatie van de tuning, precies afgestemd op de individuele wensen van de eigenaar.

Onze aanpak in 5 heldere stappen

 1. Start met een gesprek met ons team om uw specifieke behoeften te delen.
 2. Ontvang een op maat gemaakte offerte, afgestemd op uw wensen.
 3. Plan zonder vertraging uw afspraak voor de tuning.
 4. Geniet van onze gastvrijheid met een kop koffie in de wachtruimte terwijl onze experts uw auto perfectioneren.
 5. Neem uw sleutels weer in ontvangst en merk meteen het verschil in de prestaties van uw auto.

Vooraanstaande chiptuning in Tilburg en omgeving

De expertise en het vakmanschap van BERKPerformance beperken zich niet alleen tot Tilburg. Zo geniet je op meerdere locaties van onze diensten. Ontdek onze diensten in steden zoals Breda, Den Bosch en Eindhoven. Contacteer ons om te zien wat wij voor u kunnen betekenen!

Chiptuning voor zakelijke vloten

Voor ondernemingen met een wagenpark op zoek naar verhoogde efficiëntie of meer kracht, of die te maken hebben met technische problemen zoals die met het AdBlue-systeem, roetfilter of EGR, bieden wij uitgebreide mogelijkheden en oplossingen. Neem hiervoor contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. Zo kunnen wij ook op locatie tuning faciliteren voor grotere wagenparken. 

Oplossingen voor AdBlue en andere technische kwaaltjes

Wij bieden effectieve oplossingen voor kwaaltjes met systemen zoals AdBlue, roetfilters, EGR of NOx, door deze problemen uit te schakelen, te resetten of volgens de fabrieks richtlijnen te repareren.

Contacteer ons

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem gerust contact op. Ons team staat klaar om u te assisteren bij het verbeteren van uw voertuig!

Veelgestelde vragen

Wat is chiptuning? 

Chiptuning is het proces om de prestaties, op een zo efficiënt mogelijke manier, van uw voertuig te verbeteren. Het is mogelijk om flink wat vermogen te winnen met hogere tuning stages. Ontdek alles over chiptuning!

Welke diensten bieden wij aan? 

Naast het faciliteren van chiptuning bieden wij ook diensten aan zoals glascoating/detailing en onderhoud.

Is chiptuning legaal? 

Chiptuning is legaal in Nederland en kan zorgeloos worden uitgevoerd. Het is gebruikelijk dat dealers nieuwe voertuigen direct voor tuning naar ons doorverwijzen.

Wat zijn de kosten van chiptuning? 

Bij ons is chiptuning al mogelijk vanaf €299,-. Omdat elk voertuig uniek is, variëren de opties en dus ook de kosten. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag vandaag een offerte aan voor precieze kosten voor uw voertuig.