Chiptuning in Roosendaal

Voordelen van BERKPerformance

 • Gepersonaliseerde chiptuning op maat voor ieder type voertuig
 • Compleet intern ontwikkelde software met drie centra voor ontwikkeling
 • Eigen file-service
 • Mogelijkheid tot het direct maken van een afspraak, kom in contact
 • Ervaren autotechnici, gemotiveerd door hun passie voor voertuigen
 • Onderhoud uitgevoerd volgens fabrieksnormen
 • Meer dan 200 recensies met vijf sterren
 • Erkend leverancier van xHP, BM3, Milltek, PureTurbo’s, TurboSystems en meer. Ons aanbod is volledig te bekijken in onze webshop

Als dé specialist in chiptuning binnen Nederland, bieden wij van Stage 1 tot Stage X, custom chiptuning en software voor diverse automatische transmissies. Onze specialisatie ligt bij vooraanstaande Duitse merken zoals Mercedes, BMW, en de VAG-groep, maar wij staan ook klaar voor andere merken. In de samenwerking met onze klanten zoeken wij altijd naar het optimale uit hun voertuig te halen door een persoonlijke benadering. Twijfel niet om contact op te nemen voor meer informatie.

Waarom BERKPerformance Roosendaal?

 • Deskundigheid: ons deskundige team, rijk aan ervaring, beschikt over diepgaande kennis en vaardigheden. Onze lange ervaring en gespecialiseerde expertise verzekeren dat uw voertuig bij BERKPerformance in goede handen is.
 • Transparantie: voor ons is openheid en tevredenheid van de klant essentieel. U wordt vooraf volledig geïnformeerd over de kosten en eventuele extra mogelijkheden, zo voorkomen wij onverwachte kosten.
 • Focus op de klant: uw belangen staan voorop in al onze werkzaamheden. Wij waarderen uw tijd en streven naar efficiëntie zonder in te leveren op kwaliteit, vaak met een conservatieve tijdschatting om ervoor te zorgen dat wij alle taken kunnen volbrengen. Wij geloven hierbij in het motto ‘under-promise, over-deliver’.
 • Online aanbod: ons assortiment bestaat uit een brede selectie van performance-onderdelen, zoals Eventuri intakes, TurboSystems turbo’s en meer, allemaal direct leverbaar met garantie en installatie verzorgd door ons. Ontdek ons gehele aanbod online!

Stage 1 chiptuning

Onze Stage 1 chiptuning is 100% veilig voor uw auto. De volledig in-house ontwikkelde software is geschikt voor alle voertuigtypen. Aangezien wij maatwerk bieden, wordt de software getest met datalogs (hartslag) van uw auto en wordt indien nodig nog aangepast op verdere wensen.

Chiptuning op maat

Voor voertuigen die hogere prestaties en grotere motorinhoud hebben, zoals BMW M, Mercedes-AMG, en Audi RS modellen, bieden wij naast Stage 1 ook chiptuning op maat aan. Deze tuning vereist kalibratie door hardware-upgrades of de wens om het maximale uit de auto te halen. Wij leveren altijd een prestatierapport voor en na de tuning van onze rollenbank. Deze tuning heeft een geschatte doorlooptijd van ongeveer twee dagen, waarin het voertuig bij ons moet verblijven. Een vervangwagen is beschikbaar tegen bijbetaling.

Garantie en veiligheid

Wij bieden een standaard garantie van 5 jaar op onze software, wat inhoudt dat wij de software indien nodig kosteloos eenmalig terugzetten naar de originele staat. Onze software is volkomen veilig en betrouwbaar, aangezien deze binnen de veiligheidsmarges van de fabrikant blijft.

Voordelen van chiptuning

De voordelen van chiptuning zijn onder meer:

 • Toegenomen prestaties dankzij meer vermogen (pk) en koppel (Nm).
 • Betere brandstofefficiëntie door het optimaliseren van motorinstellingen.
 • Een vlotter en responsiever reactie van de motor.
 • Verbeterde trekkracht, ideaal voor voertuigen die regelmatig zwaar beladen zijn of een aanhanger trekken.
 • Optimalisatie van onderdelen zoals de turbo en algehele motorprestaties, wat leidt tot het overwinnen van fabrieksbeperkingen veroorzaakt door emissievoorschriften zoals vermogensdips.
 • Maatwerk tuning biedt de mogelijkheid tot personalisatie, afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren en wensen.

Onze werkwijze

 1. Neem contact met ons op om uw wensen en behoeften te bespreken.
 2. Krijg een op maat gemaakte offerte toegestuurd.
 3. Maak meteen uw afspraak voor de tuning.
 4. Geniet van onze gastvrijheid met een kopje koffie in onze wachtruimte terwijl onze technici aan de slag gaan met uw voertuig.
 5. Neem uw sleutels in ontvangst en ervaar de merkbare verbeteringen aan uw voertuig.

De beste kwaliteit chiptuning in Roosendaal

Onze expertise en deskundigheid zijn niet alleen in Roosendaal beschikbaar. Wij bieden onze diensten aan op diverse locaties, zodat u overal kunt genieten van onze kwaliteitsservice, of u nu in Breda, Oosterhout of Tilburg bent. Ook daar staan wij voor u klaar! Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen door contact op te nemen.

Chiptuning voor bedrijfswagenparken

Heeft u een wagenpark en behoefte aan meer efficiëntie of kracht? Of heeft u problemen met systemen zoals AdBlue, het roetfilter of de EGR. Wij bieden hier uitgebreide oplossingen voor. Neem contact op en bespreek met ons de mogelijkheden voor chiptuning op uw locatie, zodat wij een groot aantal voertuigen tegelijkertijd kunnen optimaliseren.

Oplossingen voor AdBlue en andere technische problemen

Wij bieden oplossingen voor problemen met systemen zoals het AdBlue-systeem, roetfilters, EGR of NOx, door deze storingen uit te schakelen, te resetten of volgens fabrieksvoorschriften te repareren.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u een persoonlijke offerte? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij zijn er om u verder te helpen bij het verbeteren van de prestaties van uw voertuig!

Veelgestelde vragen

Wat is chiptuning? 

Chiptuning is een effectieve methode om de prestaties van uw auto te verhogen, waarbij voor hogere stages van tuning meer aanpassingen nodig zijn voor hogere vermogenswinsten.

Welke diensten bieden wij aan? 

Naast chiptuning verzorgen wij ook onderhoud en extra diensten zoals detailing en glascoating.

Is chiptuning legaal? 

Chiptuning is in Nederland volledig legaal en kan met vertrouwen worden uitgevoerd. Wij zien regelmatig nieuwe voertuigen die rechtstreeks door dealers naar ons worden gestuurd voor tuning.

Wat zijn de kosten van chiptuning? 

Chiptuning is bij ons al mogelijk vanaf €299,-. Omdat elke auto en de wensen uniek zijn, variëren de mogelijkheden en dus ook de prijzen. Benieuwd naar wat het voor uw auto kost? Vraag vandaag nog een offerte aan om de exacte kosten voor uw voertuig te achterhalen.