Chiptuning in Oss

Voordelen BERKPerformance

 • Echt maatwerk tuning voor elk voertuigtype
 • Volledige software ontwikkeling in eigen beheer met 3 ontwikkelcentra
 • Persoonlijke en exclusieve file-service
 • Mogelijkheid tot het direct plannen van een afspraak, kom in contact
 • Ervaren autotechnici, gedreven door passie voor voertuigen
 • Onderhoud dat voldoet aan de richtlijnen van de producent
 • Meer dan 200 beoordelingen met vijf sterren
 • Officieel leverancier van xHP, BM3, PureTurbo’s en meer. Bekijk onze webshop voor het volledige aanbod.

Als de beste expert op het gebied van chiptuning in Nederland, bieden wij alles aan van Stage 1 tot Stage X chiptuning, maatwerk tuning en transmissie software voor verschillende types automaten. Hoewel wij gespecialiseerd zijn in topmerken uit Duitsland zoals Mercedes, BMW, en de VAG-groep, werken wij natuurlijk ook aan alle andere merken. In nauwe samenwerking met onze klanten streven wij ernaar om het beste voor uw voertuig te realiseren met een persoonlijke touch. Voor meer informatie, staan wij u graag telefonisch te woord.

Waarom kiezen voor BERKPerformance in Oss?

 • Expertise: met een team vol ervaren experts, rijk aan kennis en vaardigheden, waarborgen wij bij BERKPerformance alleen de beste kwaliteit en zorg voor uw voertuig.
 • Transparantie: transparantie en tevredenheid van de klant staan bij ons voorop. Wij zorgen ervoor dat u volledig op de hoogte bent van de kosten en eventuele extra opties voordat wij van start gaan, om verrassingen te voorkomen.
 • De klant op de eerste plaats: uw behoeften en tijd zijn essentieel voor ons. Ons doel is om efficiënt te werken zonder in te leveren op kwaliteit, waarbij wij ruim de tijd nemen om te verzekeren dat al het nodige werk zorgvuldig wordt uitgevoerd. Wij beloven minder en leveren meer.
 • Online webshop: ons assortiment bestaat uit een brede selectie van onderdelen voor prestatieverbetering, zoals Eventuri inlaten, TurboSystems turbo's en nog veel meer. Deze zijn direct verkrijgbaar en worden ondersteund met garantie en installatie via ons. Ontdek ons gehele aanbod in onze webshop!

Stage 1 chiptuning

Onze Stage 1 tuning belooft volledige veiligheid voor uw voertuig. Deze, intern ontwikkelde software, past veilig op ieder type voertuig. Wij bieden maatwerk en voeren tests uit met datalogs van uw voertuig, en passen zo nodig de software verder aan.

Maatwerk tuning

Buiten Stage 1 om, verzorgen wij maatwerk tuning voor auto's die meer vermogen en motorinhoud bezitten, zoals de BMW M, Mercedes-AMG, en Audi RS modellen. Deze speciale tuning vereist specifieke kalibraties, nodig vanwege hardware-upgrades of de verlangens van de eigenaar om het volle potentieel eruit te halen, wordt geleverd met een gedetailleerd vermogensrapport voor en na de tuning. Uw auto moet ongeveer twee werkdagen bij ons verblijven, met de optie voor vervangend vervoer tegen een extra tarief.

Garantie en veiligheid

Standaard bieden wij vijf jaar garantie op onze software, oftewel een eenmalige gratis terugzetting naar de originele staat indien gewenst. Onze software blijft binnen de veiligheidsmarges vastgesteld door de fabrikant, en zijn daardoor volledig veilig.

Voordelen van chiptuning

Chiptuning brengt vele voordelen met zich mee, waaronder:

 • Verhoogde kracht (pk) en koppel (nm) voor geoptimaliseerde prestaties.
 • Een efficiënter brandstofgebruik en verbranding door de optimalisatie van de motorparameters.
 • Een snellere en meer vloeiende reactie van de motor.
 • Verbeterde trekkracht, wat perfect is voor voertuigen die vaak zwaar beladen zijn of een aanhanger trekken
 • Optimalisatie van componenten zoals turbo's en de gehele motorwerking, waardoor beperkingen door emissienormen, zoals vermogensdips, worden verholpen.
 • Mogelijkheid tot personalisatie met op maat gemaakte tuning, specifiek gericht op uw wensen en voorkeuren.

Onze werkwijze in 5 stappen

 1. Neem contact met ons op om uw specifieke wensen te bespreken.
 2. U ontvangt van ons een persoonlijke offerte op maat.
 3. Plan uw afspraak voor tuning wanneer het u schikt.
 4. Geniet van onze gastvrijheid met een kop koffie in onze wachtruimte terwijl wij uw voertuig naar een hoger niveau tillen.
 5. Stap in uw voertuig en geniet van merkbare prestatieverbeteringen, en ervaar het verschil op de weg!

De beste kwaliteit chiptuning in Oss en omgeving

De expertise en kennis van BERKPerformance is niet alleen in Oss beschikbaar. Wij bieden onze diensten aan in een breder gebied. Zelfs als u zich in Den Bosch, Eindhoven of Helmond bevindt, kunt u op onze dienstverlening rekenen. Ontdek de mogelijkheden door vandaag nog contact met ons op te nemen!

Chiptuning voor zakelijke wagenparken

Voor bedrijven met een wagenpark dat streeft naar meer efficiëntie of kracht, of geconfronteerd wordt met technische problemen zoals AdBlue-storingen, roetfilter of EGR kwesties, hebben wij uitgebreide oplossingen. Kom in contact en overleg met ons de mogelijkheden voor chiptuning direct op uw locatie, om zo meerdere voertuigen tegelijk te kunnen optimaliseren.

Oplossingen voor AdBlue en andere technische storingen

Wij bieden effectieve oplossingen voor storingen met het AdBlue-systeem, roetfilters, EGR, of NOx, door deze problemen uit te schakelen, te resetten of  te herstellen volgens de fabrieksnormen.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Aarzel niet en neem contact met ons op. Ons team staat klaar om u te assisteren bij het optimaliseren van uw voertuig!

Veelgestelde vragen

Wat is chiptuning precies?

Met chiptuning wordt uw auto op een zo efficiënt mogelijk manier geoptimaliseerd. Voor geavanceerdere tuning stages zijn meer aanpassingen nodig om winsten in vermogen te behalen. Ontdek meer over onze chiptuning.

Welke diensten bieden wij aan?

Naast chiptuning bieden wij een reeks extra diensten aan zoals onderhoud en detailing en glascoating aan.

Is chiptuning legaal?

Ja, chiptuning is legaal in Nederland en dus ook toegestaan. Wij krijgen regelmatig nieuwe voertuigen aangeboden die direct vanaf de dealer naar ons komen.

Wat kost chiptuning?

De prijzen voor chiptuning starten bij BERKPerformance vanaf €299,-. De exacte kosten variëren afhankelijk van het type voertuig en de specifieke wensen. Vraag vandaag nog een offerte aan om de kosten voor uw voertuig te achterhalen!