Chiptuning in Middelburg

Voordelen van BERKPerformance

 • Op maat gecreëerde chiptuning voor elke auto
 • Software ontwikkeling geheel in eigen beheer met 3 ontwikkelcentra
 • Eigen maatwerk file-service
 • Mogelijkheid tot het direct vastleggen van een afspraak, neem contact op
 • Vakkundige monteurs, gepassioneerd door auto’s
 • Onderhoud dat precies aansluit bij de fabriekseisen
 • Een groot aantal vijfsterren recensies ter bevestiging van onze kwaliteit
 • Erkende dealer van topmerken zoals xHP, BM3, Milltek, PureTurbo’s, TurboSystems, beschikbaar in onze webshop

Als gevestigde naam in de chiptuning binnen Nederland, bieden wij de mogelijkheid van basisniveau (Stage 1) tot de meest gevorderde niveaus (Stage X), custom chiptuning en aanpassingen van transmissie software voor diverse soorten automaten. Onze specialisatie ligt voornamelijk bij de vooraanstaande Duitse automerken zoals Mercedes, BMW, en de VAG-groep, maar bieden ook tuning aan voor andere merken. Door directe samenwerking met onze cliënten streven wij naar het realiseren van de beste prestaties van hun voertuigen met een benadering op maat. Meer weten? Bel ons gerust!

Waarom kiezen voor BERKPerformance in Middelburg?

 • Expertise: ons team, gevuld met ervaren specialisten, brengt een schat aan vaardigheden en kennis met zich mee. Dankzij onze langdurige ervaring en gespecialiseerde kennis is uw voertuig verzekerd van professionele zorg.
 • Open communicatie: het belang van transparantie en tevredenheid van onze klanten staat bij ons centraal. Door vooraf volledig inzicht te geven in de kosten en mogelijke extra opties voorkomen wij onverwachte verrassingen.
 • Klantgericht: de behoeften van de klant staan altijd centraal bij onze dienstverlening. Wij begrijpen het belang van uw tijd en zijn toegewijd aan een effectieve service zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Wij hanteren een voorzichtige tijdschatting om te verzekeren dat wij al het benodigde werk kunnen uitvoeren, met de intentie om uw verwachtingen te overtreffen.
 • Webshop: onze collectie omvat een uitgebreid assortiment aan tuning-onderdelen zoals Eventuri intakes, Milltek uitlaten, TurboSystems turbo’s en meer, direct leverbaar met volledige garantie en installatie via ons. Bekijk het complete aanbod in onze webshop!

Stage 1 chiptuning

Onze stage 1 chiptuning is gegarandeerd veilig voor uw auto. Deze software, ontwikkeld binnen onze eigen centra, is geschikt voor gebruik in alle voertuigtypen. Onze maatwerk oplossingen houden in dat wij de software in uw auto testen aan de hand van datalogs en waar nodig aanpassingen maken.

Custom tuning

Naast de stage 1 chiptuning ontwikkelen wij specifieke oplossingen voor auto's die hogere prestaties of een grotere motorcapaciteit hebben, zoals modellen van BMW M, Mercedes-AMG, en Audi RS. Deze vorm van specifieke kalibratie, vereist vanwege upgrades aan de hardware of op verzoek van de eigenaar, wordt altijd voorzien van een uitgebreide vermogensuitdraai van voor en na de tuning. Dit proces duurt normaal gesproken twee werkdagen, waarbij het voertuig bij ons dient te blijven. Indien nodig, bieden wij vervangend vervoer aan tegen een meerprijs. 

Garantie en zekerheid

Wij bieden standaard 5 jaar garantie op al onze software aanpassingen, met de optie om de eenmalig en kosteloos terug te zetten naar de originele staat. Al onze software is gegarandeerd veilig en betrouwbaar, aangezien deze ten allen tijde binnen de door de fabrikant gestelde veiligheidsmarges blijven.

Voordelen van chiptuning

 • Verhoging van kracht (pk) en koppel (nm), wat de algehele prestaties van het voertuig verbetert.
 • Verbetert het brandstofverbruik door de motor efficiënter te laten draaien.
 • Zorgt voor een vlottere en snellere reactie van de motor op het gaspedaal.
 • Verhoogt het vermogen voor het trekken van zware ladingen, ideaal voor voertuigen die zwaar beladen zijn of een aanhanger trekken.
 • Optimalisatie van sleutelcomponenten zoals de turbo en het totale motormanagement verbetert en restricties wegens emissienormen, zoals vermogensverlies, corrigeert.
 • Biedt de mogelijkheid voor personalisatie door de tuning precies af te stemmen op de individuele behoeften van de eigenaar.

Onze aanpak in 5 stappen

 1. Neem contact met ons op.
 2. Ontvang een offerte die speciaal op uw situatie is afgestemd.
 3. Boek direct uw afspraak voor de tuning.
 4. Neem plaats in onze wachtruimte en geniet van de koffie terwijl onze technici aan uw auto werken.
 5. Vertrek met uw auto en ervaar direct de verbeteringen.

De beste chiptuning in Middelburg en daarbuiten

Onze unieke diensten zijn ook buiten Middelburg beschikbaar. Zo zijn wij ook uw partner in chiptuning in Goes, Vlissingen of Roosendaal. Neem vandaag nog contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. 

Chiptuning voor zakelijke wagenparken

Bent u in het bezit van een wagenpark en heeft u behoefte aan meer vermogen of efficiëntie? Of heeft u last van storingen zoals AdBlue, roetfilter of EGR? Neem dan contact met ons op. Wij bieden veelzijdige oplossingen voor bedrijven. Wij zijn ook in staat om chiptuning op locatie uit te voeren om zo wagenparken effectief te behandelen. 

Adblue en andere storingen

Wij bieden effectieve methoden voor het aanpakken van problemen met het AdBlue-systeem, roetfilters, EGR, of NOx, door deze storingen te verhelpen, te resetten of te repareren conform de richtlijnen van de fabrikant.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Kom met ons in contact en wij helpen u graag verder!

Veelgestelde vragen

Wat betekent chiptuning precies?

Chiptuning is het proces waarbij de prestaties van uw auto geoptimaliseerd worden op een efficiënte manier. Dit is mogelijk in verschillende stages. 

Welke diensten bieden wij?

Naast chiptuning bieden wij ook diensten aan zoals onderhoud en detailing/glascoating

Is chiptuning toegestaan?

Chiptuning is volledig legaal in Nederland en dus toegestaan. Het komt regelmatig voor dat wij nieuwe voertuigen direct vanuit de dealer aangeboden krijgen. 

Wat kost chiptuning?

Wij kunnen uw auto al voorzien van een chiptuning vanaf €299,-! 

De kosten kunnen variëren doordat elke auto anders is. Vraag uw vrijblijvende offerte aan en ontdek de mogelijkheden en kosten voor uw auto.