Chiptuning in Mechelen

Voordelen BERKPerformance

 • Écht maatwerk chiptuning voor ieder type voertuig
 • Volledig zelf ontwikkelde software met 3 ontwikkelcentra
 • Eigen file-service
 • Direct een afspraak plannen
 • Deskundige autotechnici met diepgaande passie voor auto’s
 • Onderhoud geheel volgens de fabrieksvoorschriften
 • Ruim 200 beoordelingen met de hoogste score van 5/5 sterren
 • Geautoriseerd dealer van xHP, BM3, Milltek, PureTurbo’s, TurboSystems en meer. Bezoek onze online winkel voor een compleet productoverzicht

Als dé chiptuning expert in Nederland en België, bieden wij veel chiptuning mogelijkheden, van Stage 1 tot Stage X, inclusief op maat gemaakte chiptuning en software oplossingen voor diverse automatische transmissies. Wij richten ons voornamelijk op de Duitse merken zoals BMW, Mercedes, en de VAG-groep, maar onze expertise is toepasbaar op alle automerken. Ons team werkt nauw samen met klanten om de beste resultaten voor hun voertuig te garanderen, altijd met een persoonlijke aanpak. Voor meer details, bel ons voor meer informatie. 

Waarom BERKPerformance in Mechelen?

 • Professionaliteit: onze technici brengen enorm veel ervaring en deskundigheid met zich mee, wat uw voertuig in veilige handen plaatst bij BERKPerformance.
 • Transparantie: wij stellen helderheid en klanttevredenheid voorop. Voor aanvang van de werkzaamheden krijgt u een duidelijk beeld van de verwachte kosten en eventuele aanvullende opties, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan.
 • Klantgerichtheid: het belang van onze klanten staat voorop bij alles wat wij doen. Wij begrijpen hoe waardevol uw tijd is en streven naar efficiëntie zonder achteruit te gaan in kwaliteit, zo luidt ons motto: under-promise, over-deliver.
 • Online aanbod: wij bieden een groot assortiment aan van hoogwaardige performance onderdelen, zoals TurboSystems turbo’s Eventuri intakes en Milltek uitlaat systemen, allemaal direct beschikbaar, inclusief garantie en installatie via ons. Bekijk ons hele assortiment in onze webshop.

Stage 1 chiptuning

Onze Stage 1 tuning is geheel veilig voor uw auto, deze is ontwikkeld in onze eigen faciliteiten, geschikt voor alle voertuigen. Wij bieden maatwerk door de software te testen met voertuigspecifieke datalogs (hartslag van de auto) en zo nodig aan te passen.

Op maat gemaakte tuning

Wij bieden ook op maat gemaakte tuning voor voertuigen met een hoger vermogen, zoals de BMW M, Mercedes-AMG, en Audi RS series. Deze hebben een unieke afstemming nodig door hardware upgrades of de wens van de eigenaar om de maximale prestaties te bereiken. Dit proces wordt ondersteund met een gedetailleerde analyse van het vermogen voor en na de tuning op onze dyno (rollenbank), met een verwerkingstijd van ongeveer 2 werkdagen. Voor een meerprijs is het mogelijk om vervangend vervoer te ontvangen. 

Garantie en betrouwbaarheid

Wij bieden standaard 5 jaar garantie op onze software, dit betekent dat wij de software gratis eenmalig terugzetten naar de originele staat indien nodig. Onze software is 100% betrouwbaar en voldoet aan de hoogste veiligheidsstandaarden, binnen de marges vanuit de fabriek. 

Voordelen van chiptuning

Chiptuning biedt veel voordelen. Meer dan alleen verbeterde prestaties, bekijk alle voordelen:

 • Prestaties: verhoogde prestaties dankzij toename van het vermogen (pk) en koppel (nm).
 • Efficiëntie: verbeterde brandstofefficiëntie en verbranding door optimalisatie van motorparameters.
 • Respons: een soepeler en responsiever rijervaring van zowel de motor als het gas.
 • Trekkracht: meer trekkracht voor het zwaardere werk of het trekken van aanhangers.
 • Componenten: verbetering van componenten zoals turbo's en algehele werking van de motor. Gebreken vanuit de fabriek door emissienormen worden verholpen en verbeterd.
 • Personalisatie: op maat gemaakte tuning om aan al uw specifieke wensen te voldoen.

Ons eenvoudige vijfstappenplan

 1. Neem contact op en bespreek uw wensen
 2. Ontvang een gedetailleerde offerte.
 3. Plannen van een tuning afspraak.
 4. Ontspannen in onze wachtruimte en geniet van onze koffie terwijl wij aan uw auto werken.
 5. Neem uw sleutels in ontvangst en geniet van de verbeteringen.

Top chiptuning in Mechelen en omgeving

De expertise van BERKPerformance is niet alleen in Mechelen beschikbaar. Wilt u onze service ontvangen in Leuven, Brussel of Antwerpen? Dat kan! Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Chiptuning voor zakelijke wagenparken

Heeft u een bedrijfsvloot en zoekt u naar manieren om de efficiëntie te verbeteren of meer kracht te genereren, of heeft u te maken met systeemstoringen zoals het AdBlue systeem, roetfilter, of EGR? Wij bieden veelzijdige oplossingen voor zakelijke behoeften, inclusief de optie voor chiptuning op uw locatie voor het behandelen van grote wagenparken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met ons.

Aanpakken van AdBlue of andere systeemstoringen

Ervaart u problemen met het AdBlue systeem, roetfilter, EGR, of NOx? Wij kunnen deze problemen voor u oplossen door systemen uit te schakelen, te resetten of te herstellen, geheel volgens de richtlijnen van de fabriek.

Neem contact op

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een offerte? Neem contact met ons op voor assistentie bij het verbeteren van uw voertuig!

Veelgestelde vragen

Wat is chiptuning?

Chiptuning is op een zo efficiënt mogelijke manier het maximale uit uw auto te halen. Dit kan in diverse stages, oftewel gradaties. Meer weten? Bekijk alles over chiptuning!

Welke diensten bieden jullie aan?

Naast het chiptunen van uw auto bieden wij ook onderhoud en detailing/glascoating aan.

Is chiptuning toegestaan?

Ja, in Nederland en België is chiptuning toegestaan en legaal. Wij ontvangen veel nieuwe auto’s die rechtstreeks door de dealer worden aangeboden. 

Wat kost chiptuning?

Het tunen van uw auto is bij BERKPerformance al mogelijk vanaf €299,-. De prijs kan verschillen per auto. Benieuwd naar wat er voor uw auto gedaan kan worden? Vraag dan gemakkelijk vandaag nog uw offerte aan en ontdek alle mogelijkheden!