Chiptuning in Leiden

Voordelen van BERKPerformance

 • Echt maatwerk chiptuning specifiek voor uw voertuig
 • Software die volledig binnenshuis is ontwikkeld, met drie ontwikkelcentra
 • Exclusieve toegang tot onze unieke file-service
 • Direct afspraak inplannen, neem contact op
 • Onze experts bezitten uitgebreide kwalificaties en een diepe passie voor voertuigen
 • Alle onderhoudswerkzaamheden voldoen strikt aan de voorschriften van de fabrikant
 • Meer dan 200 keer 5/5 sterren beoordeling
 • De officiële dealer van topmerken zoals xHP, BM3, Milltek, PureTurbo’s, TurboSystems, beschikbaar in onze webwinkel

Als dé Nederlandse chiptuning expert, bieden wij u een assortiment aan chiptuning diensten. Van Stage 1 tot en met Stage X, op maat gemaakte custom chiptuning en software oplossingen voor automatische transmissies. Hoewel onze specialisatie ligt bij gerenommeerde Duitse automerken zoals BMW, Mercedes, en de VAG-groep, staan wij ook klaar voor tuning van alle andere merken. In nauwe samenwerking met onze klanten streven wij ernaar om de optimale prestaties uit hun voertuigen te halen, middels een persoonlijke benadering. Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Waarom BERKPerformance in Leiden?

 • Deskundigheid: ons team bestaat uit ervaren specialisten met een rijke kennis en vaardigheden. Uw voertuig is in goede handen, gegarandeerd door onze uitgebreide expertise.
 • Transparantie: klanttevredenheid en openheid zijn voor ons van essentieel belang. Wij zorgen ervoor dat u volledig geïnformeerd bent over alle kosten en eventuele extra diensten, zo staat u niet voor verrassingen.
 • Klantgericht: uw behoeften zijn leidend voor ons. Wij hechten waarde aan uw tijd en zetten ons in om kwalitatief werk te leveren binnen een zorgvuldige planning, volgens het principe van ‘beloof minder, lever meer’.
 • Webshop: een breed assortiment aan performance onderdelen van zoals Eventuri intakes, Milltek uitlaten en TurboSystems turbo’s staat voor u klaar, direct leverbaar met garantie en installatie via ons. Ontdek ons volledige assortiment in de webshop!

Stage 1 chiptuning

Onze stage 1 tuning belooft 100% veiligheid voor uw voertuig. Onze eigen ontwikkelde software is geschikt voor ieder type auto. Met onze op maat gemaakte aanpak testen wij de software in uw voertuig met datalogs en passen deze aan indien noodzakelijk.

Custom tuning

Onze custom tuning is vooral voor auto’s die beschikken over groter vermogen en motorinhoud. Denk hierbij aan BMW M, Mercedes-AMG en Audi RS modellen. Deze aanpassingen vereisen een bijzondere benadering vanwege hardware-upgrades of specifieke wensen van de eigenaar. U ontvangt een uitgebreide vermogensuitdraai van de prestaties voor en na de tuning. Dit proces vereist gewoonlijk twee werkdagen, gedurende welke uw voertuig bij ons blijft. Indien gewenst is vervangend vervoer beschikbaar tegen een extra vergoeding.

Garantie en veiligheid

Standaard voorzien wij onze software van 5 jaar garantie, inclusief de mogelijkheid om de software 1 keer zonder kosten terug te zetten naar de originele staat. De veiligheid van onze software is gegarandeerd, aangezien wij strikt binnen de veiligheidsnormen van de fabrikant blijven.

Voordelen van chiptuning

 • Verhoogd vermogen (pk) en koppel (nm) voor betere prestaties.
 • Een verbetering in de efficiëntie van de brandstof verbranding.
 • Snellere en vloeiende reactie van de motor bij bijvoorbeeld het accelereren.
 • Verhoogde trekkracht, ideaal voor het vervoeren van zware lasten of aanhangers.
 • Aanpassingen en verfijningen van essentiële onderdelen zoals turbo's verbeteren de algemene werking van de motor, terwijl beperkingen door emissienormen en eventueel vermogensverlies worden omzeild.
 • De mogelijkheid tot personalisatie zorgt ervoor dat de tuning precies wordt afgestemd op de unieke wensen van de eigenaar.

Onze werkwijze

 1. Neem contact met ons op.
 2. Ontvang een gepersonaliseerde offerte.
 3. Plan direct en gemakkelijk een afspraak voor tuning.
 4. Relax in onze comfortabele wachtkamer met een kop koffie terwijl onze vakmensen uw voertuig onder handen nemen.
 5. Met uw sleutels weer in handen kunt u de verbeteringen zelf ervaren zodra u de weg op gaat.

De beste chiptuning in Leiden en omstreken

Onze service is niet alleen in Leiden beschikbaar. Of u nu in de regio woont of verder weg, onze diensten staan tot uw beschikking in verschillende steden zoals Den Haag, Rotterdam, en Zoetermeer. Sta versteld van de kwaliteit van onze service, ongeacht uw locatie. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen en de mogelijkheden te ontdekken!

Chiptuning voor zakelijke vloten

Bedrijven die hun wagenpark willen optimaliseren voor betere prestaties of efficiëntie, of die zitten met technische uitdagingen zoals problemen met het AdBlue-systeem, roetfilters, of EGR, kunnen rekenen op onze expertise. Onze mobiele service biedt de mogelijkheid om op uw locatie aanpassingen te verrichten, wat een snelle en effectieve tuning van uw gehele vloot mogelijk maakt. Ontdek de mogelijkheden door contact met ons op te nemen.

Oplossingen voor technische problemen

Last van technische storingen in uw voertuig, zoals issues met het AdBlue-systeem, roetfilters, EGR, of NOx? Dat vraagt om een deskundige aanpak. Onze ervaren benadering biedt een oplossing door deze problemen aan te pakken, te resetten of te herstellen volgens de officiële fabrieksspecificaties.

Neem contact op

Heeft u vragen of wenst u een offerte te ontvangen? Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij het upgraden van uw voertuig. Voor deskundig advies en ondersteuning, neem gerust contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Wat is chiptuning precies?

Chiptuning is het proces waarbij op een efficiënte manier het maximale uit uw auto gehaald wordt. Hoe hoger de stage, hoe meer aanpassingen er nodig zijn. 

Welke diensten bieden wij aan?

Naast chiptuning, bieden wij onderhoudsservices en extra diensten zoals auto-detailing en glascoating aan, allemaal ontworpen om uw voertuig in goede conditie te houden.

Is chiptuning legaal?

Ja, chiptuning is legaal binnen Nederland en kan zonder zorgen worden uitgevoerd. Het is niet ongewoon dat nieuwe voertuigen direct vanaf de dealer naar ons gebracht worden voor aanpassingen.

Wat zijn de kosten voor chiptuning?

De kosten voor onze chiptuning service beginnen vanaf €299,-, afhankelijk van het type en de specificaties van uw voertuig. Voor een nauwkeurige offerte kunt u deze eenvoudig online bij ons aanvragen.