Chiptuning in Leeuwarden

Voordelen BERKPerformance

 • Chiptuning op maat voor elk type voertuig
 • Zelfontwikkelde software met 3 ontwikkelcentra
 • Exclusieve en eigen file-service
 • Mogelijkheid tot het onmiddellijk plannen van afspraken, kom in contact
 • Deskundige technici met een ware liefde voor auto's
 • Onderhoud uitgevoerd conform de voorschriften van de fabrikant
 • Ondersteund door meer dan 200 vijfsterren recensies
 • Gecertificeerd dealer van xHP, BM3, Milltek, PureTurbo’s, TurboSystems en meer. Bekijk onze online winkel voor een compleet overzicht van ons aanbod

Als de beste chiptuning expert in Nederland, bieden wij van basisniveau Stage 1 tot het geavanceerde Stage X, custom chiptuning en gespecialiseerde transmissie software voor uiteenlopende automatische transmissies. Onze expertise richt zich op toonaangevende Duitse merken zoals BMW, Mercedes en de VAG groep, maar wij bieden ook oplossingen voor alle overige merken. Wij werken samen met onze klanten om de beste resultaten te behalen voor hun voertuigen, altijd met een persoonlijke benadering. Voor verdere informatie bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen.

Waarom kiezen voor BERKPerformance in Leeuwarden?

 • Expertise: met een team van gespecialiseerde professionals die beschikken over jarenlange ervaring en een diepe kennis van hun vakgebied, verzekert BERKPerformance dat uw voertuig in goede handen is.
 • Openheid: klanttevredenheid en open communicatie zijn onze sterkste punten. Voorafgaand aan de werkzaamheden krijgt u een helder overzicht van de verwachte kosten en beschikbare opties, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
 • Klantgericht: het centraal stellen van de klant is ons uitgangspunt. Wij begrijpen het belang van uw tijd en streven ernaar om onze diensten zo efficiënt mogelijk uit te voeren, zonder daarbij kwaliteit te verliezen. Wij hanteren het principe van under-promise, over-deliver.
 • Online Shop: ons aanbod omvat een breed assortiment aan performance onderdelen zoals turbos, intakes en uitlaat systemen, direct uit voorraad leverbaar, met garantie en installatie verzorgd via ons. Voor een gedetailleerd overzicht, bezoek onze webwinkel.

Stage 1 chiptuning

Onze Stage 1 tuning garandeert volledige veiligheid voor uw voertuig. Ontwikkeld in onze eigen ontwikkelcentra, is het veilig voor toepassing op ieder type voertuig. Wij bieden maatwerk door de software af te stemmen op de unieke datalogs (hartslag) van uw voertuig en deze zo nodig aan te passen.

Custom tuning

Naast de basisoptie van Stage 1 bieden wij ook op maat gemaakte tuning voor voertuigen met een hoger vermogen. Dit geldt vooral voor uitvoeringen zoals BMW M, Mercedes-AMG en Audi RS die door uitgevoerde hardware aanpassingen of de maximale prestatie wensen van de eigenaar, specifieke kalibratie vereisen. Onze op maat gemaakte tuning is inclusief gedetailleerde vermogensrapportage van onze rollenbank voor en na de tuning. Met een gemiddelde verwerkingstijd van 2 werkdagen is vervangend vervoer optioneel beschikbaar tegen meerprijs.

Garantie en betrouwbaarheid

Wij bieden een standaard garantie van vijf jaar op onze software, dit is de mogelijkheid om deze eenmalig kosteloos terug te zetten naar de originele staat. Onze software is volledig veilig en betrouwbaar, ontwikkeld binnen de veiligheidsnormen vastgesteld door de fabrikant.

Voordelen van chiptuning

 • Verhoogde prestaties dankzij een toename in koppel (nm) en vermogen (pk).
 • Verbeterde verbranding en brandstofefficiëntie door optimalisatie van de motorparameters.
 • Soepeler en responsiever gedrag bij het gas geven en de motor in het geheel. 
 • Verbeterd trekvermogen, ideaal voor auto’s die zwaar belast worden of het trekken van aanhangwagens.
 • Aanpassing van componenten zoals turbo's en de algehele motorloop, inclusief correcties op de beperkingen opgelegd door fabriekssoftware vanwege emissienormen.
 • Personalisatie van de tuning om perfect aan te sluiten bij uw reisbehoeften.

Ons proces in 5 stappen

 1. Neem contact op en bespreek uw behoefte
 2. Ontvangst van een gepersonaliseerde offerte.
 3. Plan een afspraak in voor de werkzaamheden
 4. Ontspannen in onze gastvrije wachtruimte terwijl wij uw auto optimaliseren.
 5. Neem de sleutels in ontvangst en geniet gelijk van de verbeteringen!

Kwaliteits chiptuning in Leeuwarden en omgeving

Onze expertise is niet alleen in Leeuwarden te verkrijgen. U kunt ook genieten van onze diensten daarbuiten. Wilt u chiptuning in Groningen, Alkmaar of Zaandam? Ook dan kunt u bij BERKPerformance terecht! Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. 

Chiptuning voor zakelijke wagenparken

Beheert u een zakelijk wagenpark en zoekt u naar verbeterde kracht of efficiëntie, of ervaart u problemen met systeemstoringen zoals het AdBlue systeem, roetfilter of EGR? Wij bieden uitgebreide oplossingen voor bedrijven, inclusief chiptuning op locatie voor grote wagenparken. Interessant voor u? Neem contact op met ons!

Aanpak van AdBlue of andere systeemproblemen

Heeft u last van storingen met het AdBlue systeem, roetfilter, EGR, of NOx? Onze specialisten kunnen deze problemen voor u oplossen door de systemen uit te schakelen, te resetten of te herstellen volgens de specificaties van de fabrikant.

Contact

Voor vragen of het aanvragen van een offerte staan wij klaar om u te ondersteunen bij het optimaliseren van uw voertuig! Neem vandaag nog contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Wat houdt chiptuning in?

Met chiptuning wordt het maximale uit uw auto gehaald op een zo efficiënt mogelijke manier. Dit is mogelijk in verschillende stappen, wat vaak Stages worden genoemd. Meer leren? Lees alles over chiptuning!

Is tuning legaal?

Ja, in Nederland is tuning legaal en mag uitgevoerd worden. Wij ontvangen regelmatig nieuw geleverde auto’s die vanuit de dealer worden aangeboden. 

Of een tussenkop om het geheel overzichtelijk te maken

Schrijf een beschrijving voor deze subkop of wijzig deze naar wens.

Wat kost tuning?

Tuning is bij ons al mogelijk vanaf €299,-! Omdat elke auto anders is en de mogelijkheden ontelbaar zijn, kan de prijs variëren. Vraag een offerte aan en ontdek de kosten!