Chiptuning in Knokke

Voordelen BERKPerformance

 • Gepersonaliseerde chiptuning voor elk type voertuig
 • Volledig zelf ontwikkelde software met 3 innovatieve ontwikkelingscentra
 • Exclusieve file-service
 • Mogelijkheid voor onmiddellijke afspraken, kom direct in contact
 • Toegewijde autotechnici met liefde voor auto’s
 • Onderhoud dat voldoet aan de normen van de fabrikant
 • Meer dan 200 vijfsterren beoordelingen
 • Erkend verkooppunt van xHP, BM3, Milltek, PureTurbo’s, TurboSystems, en meer. Ontdek al onze producten op onze webshop

Als Nederlandse en Belgische top in chiptuning, bieden wij de mogelijkheid van Stage 1 tot Stage X, speciale custom chiptuning en transmissie software voor diverse automaten. Onze expertise ligt vooral bij de grote Duitse automerken zoals BMW, Mercedes, en de VAG groep, maar onze diensten zijn beschikbaar voor alle merken. Onze aanpak is klantgericht, altijd zoeken wij naar de optimale oplossing voor uw voertuig, met een persoonlijke benadering. Neem gerust contact op voor verdere informatie.

Waarom kiezen voor BERKPerformance in Knokke?

 • Vakmanschap: onze specialisten brengen jarenlange ervaring en uitgebreide expertise met zich mee, wat betekent dat uw voertuig in betrouwbare handen is bij BERKPerformance.
 • Duidelijkheid: bij ons staat transparantie en klanttevredenheid voorop. Wij zorgen ervoor dat u vooraf een duidelijk overzicht heeft van alle kosten en mogelijke extra opties, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.
 • Klant centraal: wij plaatsen onze klanten altijd op de eerste plaats. Wij begrijpen het belang van uw tijd en streven naar maximale efficiëntie zonder kwaliteitsverlies. Ons beleid is gebaseerd op ons motto: under-promise, over-deliver!
 • Online winkelen: Ons productaanbod is uitgebreid en omvat hoogwaardige onderdelen zoals Eventuri intake, TurboSystems turbo’s en Milltek uitlaat systeem, direct beschikbaar, met garantie en installatie verzorgd door ons. Ontdek ons gehele assortiment online.

Stage 1 chiptuning

Veiligheid is gegarandeerd met onze Stage 1 tuning. De software is ontwikkeld in onze eigen centra en is veilig voor elk type voertuig. Wij bieden altijd maatwerk door onze software te testen door middel van de hartslag van uw auto (datalogs) en indien nodig aan te passen.

Specifieke tuning

Voor voertuigen met een hoger vermogen bieden wij aangepaste tuning. Dit is relevant voor auto’s zoals BMW M, Mercedes-AMG, en Audi RS die vanwege hardware upgrades of de behoefte voor het maximale een speciale aanpak vereisen. hierbij komt een gedetailleerde analyse van het vermogen van de tuning, waarbij u altijd een vermogensuitdraai op de rollenbank meekrijgt van voor en na de tuning. Met een doorlooptijd van ongeveer 2 werkdagen, waarbij de auto bij ons blijft, is de mogelijkheid er tot vervangend vervoer tegen een meerprijs.

Garantie en zekerheid

Wij bieden standaard 5 jaar garantie op onze software, dit houdt in dat wij de software gratis eenmalig naar de originele staat kunnen herstellen indien nodig. Onze software is gegarandeerd 100% betrouwbaar en veilig binnen de marges die gesteld zijn door de fabrikant.

Voordelen van chiptuning

Chiptuning biedt talrijke voordelen, waaronder:

 • Verhoogde prestaties door een toename in vermogen (pk) en koppel (nm).
 • Betere brandstofefficiëntie dankzij geoptimaliseerde motorparameters.
 • Verfijnder en responsiever gedrag van het gas en de motor. 
 • Verhoogd trekvermogen, ideaal voor zware lasten of het trekken van aanhangers.
 • Optimalisatie van componenten zoals turbo's, maar ook de gehele motor. Aanpassing van de fabrieksinstellingen die beperkt zijn door emissienormen worden verbeterd.
 • Maatwerk tuning die afstemmen op persoonlijke voorkeur.

Ons simpele 5 stappenplan

 1. Deel uw wensen met ons.
 2. Ontvang een op maat gemaakte offerte.
 3. Plan een tuning afspraak in.
 4. Ontspan in onze wachtruimte met een kopje koffie terwijl wij uw auto optimaliseren.
 5. Vertrek met uw geoptimaliseerde voertuig en geniet van onze werkzaamheden!

De beste chiptuning in Knokke en omstreken

BERKPerformance’s vakmanschap kent geen grenzen. Geniet van onze diensten ook buiten Knokke. Onze service is ook mogelijk in Brugge of Gent. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden die wij bieden!

Chiptuning voor zakelijke wagenparken

Heeft u een zakelijk wagenpark en zoekt u naar manieren om de efficiëntie of kracht te verhogen, of ervaart u problemen zoals met het AdBlue systeem, het roetfilter of EGR? Wij bieden veelzijdige oplossingen voor bedrijven. Voor grote wagenparken is chiptuning op locatie beschikbaar. Neem contact op voor deze oplossingen!

Problemen met AdBlue of andere systemen?

Wij kunnen storingen met het AdBlue systeem, roetfilter, EGR, of NOx aanpakken door deze uit te schakelen, te resetten of te herstellen volgens de specificaties van de fabrikant.

Contacteer ons

Andere vragen of wilt u een offerte ontvangen? Neem gerust contact op met ons en wij staan klaar om u verder te helpen in uw wensen!

Veelgestelde vragen

Wat is chiptuning?

Chiptuning is op een zo efficiënt mogelijke manier zo veel mogelijk uit uw auto halen. Dit is mogelijk in diverse gradaties. Deze gradaties worden Stages genoemd. Kijk verder en leer alles over chiptuning!

Welke diensten bieden jullie aan?

Naast het chiptunen van uw auto bieden wij ook diensten aan zoals onderhoud en detailing/glascoating voor uw auto. 

Is chiptuning toegestaan?

Ja, in Nederland en België is chiptuning legaal en mag worden uitgevoerd. Wij ontvangen veel nieuwe auto’s die direct vanuit dealers worden aangeboden. 

Wat zijn de kosten van chiptuning?

Bij BERKPerformance is het chiptunen van uw auto al mogelijk vanaf €299,-. De prijs kan per auto verschillen. Benieuwd naar wat het voor uw auto kost? Vraag vandaag nog uw offerte aan en ontdek de mogelijkheden!