Chiptuning in Gorinchem

Voordelen van BERKPerformance

 • Gepersonaliseerde chiptuning voor elk voertuig
 • Onze intern ontwikkelde software wordt ondersteund door drie ontwikkelcentra
 • Eigen en exclusieve file-service
 • Eenvoudig en direct uw tuningafspraak regelen, neem contact op
 • Team van hooggewalificeerde experts met hart voor auto's
 • Wij voeren al het onderhoud uit met strikte naleving van de fabrieksspecificaties
 • Onze reputatie wordt ondersteund door meer dan 200 vijfsterren beoordelingen
 • Als officiële dealer van prominente tuningmerken zoals xHP, BM3, Milltek, PureTurbo’s, TurboSystems, en meer, allemaal direct beschikbaar via onze webshop.

Als de beste op het gebied van chiptuning in Nederland, bieden wij een uitgebreid aanbod aan tuning diensten. Ons aanbod varieert van het instapniveau (Stage 1) tot en met het meest uitgebreide niveau (Stage X), volledig custom gemaakte chiptuning en transmisse software voor diverse automatische transmissies. Hoewel wij gespecialiseerd zijn in bekende Duitse automerken zoals BMW, Mercedes en de VAG-groep, staan wij klaar om elk merk te voorzien van onze deskundige tuning. Wij werken nauw samen met onze klanten om een op maat gemaakte benadering te garanderen die het beste uit hun voertuigen haalt. Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Waarom BERKPerformance in Gorinchem kiezen?

 • Kwaliteit: ons team bestaat uit hooggekwalificeerde specialisten met uitgebreide expertise. U kunt erop vertrouwen dat uw auto in deskundige handen is.
 • Transparantie: klanttevredenheid en transparantie zijn essentieel voor ons. U wordt vooraf volledig geïnformeerd over alle kosten en eventuele extra services om onverwachte kosten te voorkomen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. 
 • Klantgericht: uw behoeften hebben onze hoogste prioriteit. Wij waarderen uw tijd en streven ernaar om binnen de geplande tijd werk van hoge kwaliteit te leveren, met als doel altijd uw verwachtingen te overtreffen.
 • Online assortiment: onze webshop omvat een breed assortiment van hoogwaardige onderdelen. Alles van toonaangevende merken zoals Eventuri, Milltek en TurboSystems, direct klaar voor levering met garantie en installatie. Bekijk ons complete aanbod in de webshop!

Stage 1 chiptuning

Onze stage 1 chiptuning verzekert 100% veiligheid voor uw voertuig. Onze intern ontwikkelde software is geschikt voor elk type auto. Omdat wij altijd maatwerk leveren, testen wij de software in uw auto met behulp van datalogs (hartslag van uw auto) en maken zo nodig aanpassingen.

Speciale custom tuning

Onze aangepaste tuning is speciaal ontworpen voor auto's met een hoger vermogen en grotere motorinhoud, zoals de BMW M, Mercedes-AMG en Audi RS modellen. Deze vereisen een gespecialiseerde kalibratie vanwege hardware-upgrades of specifieke klantwensen. Een uitgebreide prestatieanalyse voor en na de tuning wordt altijd meegeleverd. Normaal gesproken duurt dit proces twee werkdagen, waarbij uw voertuig onder onze zorg blijft. Indien gewenst, is vervangend vervoer tegen extra kosten beschikbaar.

Garantie en veiligheid

Elke software die wij leveren heeft een 5 jarige garantie, waardoor u de optie heeft om de software eenmalig en zonder extra kosten terug te zetten naar de originele staat. Onze aanpassingen zijn volledig veilig, dit komt doordat wij altijd binnen de door de fabrikant gestelde veiligheidsnormen blijven.

De voordelen van chiptuning

 • Toename in vermogen en koppel, wat resulteert in betere prestaties.
 • Verbeterde brandstofefficiëntie dankzij geoptimaliseerde motorinstellingen.
 • Snellere en soepelere respons van de motor, wat resulteert in een betere rijervaring.
 • Verhoogde trekkracht, ideaal voor het trekken van zware ladingen of aanhangwagens.
 • Aanpassingen aan kritieke onderdelen zoals turbo's die niet alleen de prestaties van de motor verbeteren, maar ook eventuele beperkingen door emissienormen en mogelijk vermogensverlies elimineren.
 • Personalisatie van de tuning om volledig aan te sluiten bij de individuele voorkeuren en vereisten van de eigenaar.

Onze aanpak

 1. Start een gesprek met ons team om uw specifieke wensen en eisen te bespreken.
 2. U ontvangt een op maat gemaakte offerte, aangepast aan uw specifieke behoeften en doelen.
 3. Plan uw afspraak gemakkelijk en snel voor de gewenste tuning.
 4. Geniet van het comfort van onze wachtruimte, voorzien van een kop koffie, terwijl onze experts met uw voertuig aan de slag gaan.
 5. Rijd weg met uw voertuig en ervaar direct de verbeteringen op de weg.

De beste chiptuning in Gorinchem en wijde omgeving

Ons bereik is niet beperkt tot Gorinchem. Zo staan wij ook voor u klaar op locaties zoals Den Bosch, Oosterhout en Breda. Ontdek de vele voordelen die wij kunnen bieden, ongeacht uw locatie. Neem vandaag nog contact met ons op!

Chiptuning voor zakelijke wagenparken

Voor ondernemingen die hun wagenpark willen optimaliseren voor betere prestaties of efficiëntie, of die te maken hebben met technische mankementen zoals problemen met het AdBlue-systeem, roetfilters of EGR, staan wij klaar met doeltreffende oplossingen. Onze mobiele service maakt het mogelijk om op locatie chiptuning te verrichten, waardoor uw complete vloot snel en effectief kan worden aangepakt. Bespreek de opties door vandaag nog contact met ons op te nemen.

Oplossingen voor technische problemen

Zit u met technische storingen in uw voertuig, zoals complicaties met AdBlue, roetfilters, EGR, of NOx? Onze doeltreffende benadering biedt uitkomst door deze problemen effectief aan te pakken, te resetten of conform de fabrieksspecificaties te repareren.

Contact

Heeft u vragen of interesse in een offerte? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder. 

Veelgestelde vragen

Wat is chiptuning eigenlijk?

Door chiptuning kan er op een efficiënte manier meer uit uw auto gehaald worden. Zo kunt u genieten van verbeterde prestaties. Leer meer over chiptuning

Welke extra diensten bieden wij?

Naast dat wij de beste chiptuning verzorgen, faciliteren wij ook onderhoud en detailing/coating voor uw voertuig. 

Is chiptuning legaal?

Ja, chiptuning is volledig legaal in Nederland, zodat u zonder zorgen uw voertuig kunt laten aanpassen.

Wat zijn de kosten van chiptuning?

De prijs voor onze chiptuning service begint bij €299,-. De exacte kosten zijn afhankelijk van het type en de specificaties van uw voertuig. Voor een precieze offerte kunt u deze eenvoudig online bij ons aanvragen.