Chiptuning in Goes

Voordelen van BERKPerformance

 • Specifiek afgestemde chiptuning voor alle type voertuigen
 • Geheel intern ontwikkelde software met 3 ontwikkelcentra
 • Eigen exclusieve file-service
 • Mogelijkheid om direct een afspraak in te plannen, kom in contact
 • Onze technici zijn hooggekwalificeerd en hebben een sterke passie voor auto’s
 • Onderhoud geheel volgens de fabrieksvoorschriften
 • Meer dan 200 5/5 sterren reviews
 • Officiële leverancier van performance merken zoals xHP, BM3, Milltek, PureTurbo’s, TurboSystems, te vinden in onze online shop

Als dé specialist op het gebied van chiptuning in Nederland, bieden wij veel chiptuning mogelijkheden. Van een instapniveau (Stage 1) tot het hoogst haalbare niveau (Stage X), op maat gemaakte chiptuning en transmissie software voor automaten. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in vooraanstaande Duitse automerken zoals BMW, Mercedes, en de VAG-groep, maar wij staan ook klaar voor de tuning van andere merken. Wij werken nauw samen met onze klanten om optimale prestaties uit hun voertuigen te realiseren met een persoonlijke benadering. Heeft u vragen? Neem gerust contact op!

Waarom BERKPerformance in Goes?

 • Deskundigheid: BERKPerformance bestaat uit ervaren experts met een brede kennis en vaardigheden. Dankzij onze omvangrijke expertise is uw auto gegarandeerd in goede handen.
 • Openheid: klanttevredenheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat u volledig op de hoogte bent van alle kosten en eventuele extra services om verrassingen te voorkomen.
 • Klantgerichtheid: uw wensen zijn onze prioriteit. Wij waarderen het belang van uw tijd en streven ernaar om efficiënt te werken en kwaliteit te behouden, met een voorzichtige tijdsplanning om alle noodzakelijke werkzaamheden te kunnen afronden. Hierbij hanteren wij het motto ‘under-promise, over-deliver’.
 • Webwinkel: ons aanbod bestaat uit een uitgebreid assortiment aan tuning-onderdelen van onder andere Eventuri, Milltek en TurboSystems, direct beschikbaar met garantie en installatie door ons. Bezoek onze online shop voor het volledige overzicht!

Stage 1 chiptuning

Deze stage 1 tuning is 100% veilig voor uw voertuig. Onze in-house ontwikkelde software is toepasbaar in elk type auto. Onze aanpak op maat betekent dat wij de software in uw auto testen met behulp van datalogs en indien nodig wijzigingen aanbrengen.

Speciaal custom tuning

Voor auto's die verhoogde prestaties en een grotere motorinhoud hebben, zoals de modellen van BMW M, Mercedes-AMG, en Audi RS, ontwikkelen wij speciale tuningoplossingen. Deze aanpassingen hebben een specifieke aanpak nodig vanwege hardware-upgrades of op speciaal verzoek van de eigenaar. Hierbij krijgt u altijd een gedetailleerde vermogensanalyse voor en na de tuning op onze testbank. Het proces neemt doorgaans twee werkdagen in beslag, waarin het voertuig bij ons verblijft. Vervangend vervoer is op aanvraag beschikbaar tegen een meerprijs.

Garantie en veiligheid

Onze software komt standaard met een garantie van vijf jaar, Dit is de optie om de software eenmalig en kosteloos terug te zetten naar de oorspronkelijke staat. Onze software aanpassingen zijn gegarandeerd veilig, aangezien wij ons altijd binnen de door de fabrikant bepaalde veiligheidsnormen bewegen.

Voordelen van chiptuning

 • Toename van vermogen (pk) en koppel (nm) voor verbeterde prestaties.
 • Efficiëntere verbranding en dus brandstofverbruik door optimalisatie van de motorinstellingen.
 • Een motor die sneller en soepeler reageert op het gaspedaal.
 • Verbeterd vermogen voor het trekken van zware lasten, perfect voor het trekken van een aanhanger.
 • Aanpassing en optimalisatie van belangrijke onderdelen zoals turbo's en het algehele motorloop, waarbij beperkingen door emissienormen, inclusief vermogensverlies, weggewerkt worden.
 • Personalisatiemogelijkheden door de tuning nauwkeurig af te stemmen op de specifieke wensen van de eigenaar.

Onze aanpak

 1. Kom in contact en bespreek uw behoeftes.
 2. Ontvang een gepersonaliseerde offerte.
 3. Plan uw direct een afspraak voor de tuning.
 4. Ontspan in onze comfortabele wachtruimte met een kop koffie terwijl onze specialisten uw voertuig perfectioneren.
 5. Neem uw sleutels in ontvangst, ga de weg op en ervaar de verbeteringen. 

De beste chiptuning in Goes en omstreken

Onze expertise beperkt zich niet tot Goes. Of u nu in de regio woont of elders, onze diensten zijn beschikbaar op meerdere locaties zoals Middelburg, Vlissingen en Roosendaal. Laat u overtuigen door de kwaliteit van onze service, ongeacht waar u zich bevindt. Neem vandaag nog contact met ons op om de opties te verkennen!

Chiptuning voor zakelijke wagenparken

Voor bedrijven met een vloot die op zoek is naar verbeterde prestaties of efficiëntie, of last hebben met technische problemen zoals het AdBlue-systeem, roetfilters of EGR, staan wij klaar met oplossingen. Onze mobiele service maakt het mogelijk om op locatie te werken, waardoor uw hele vloot snel en effectief kan worden aangepast. Kom met ons in contact en bespreek de mogelijkheden. 

Oplossingen voor technische storingen

Heeft u last van technische storingen in uw auto zoals het AdBlue-systeem, roetfilters, EGR, of NOx? Onze deskundige benadering biedt uitkomst door deze problemen te elimineren, te resetten of volgens fabrieksvoorschriften te herstellen.

Contact opnemen

Voor al uw vragen of om een offerte te ontvangen, zijn wij bereikbaar. Ons team is er om u te assisteren bij het upgraden van uw voertuig. Neem contact op voor deskundig advies en ondersteuning!

Veelgestelde vragen

Wat is chiptuning eigenlijk?

Chiptuning is een geavanceerd proces om de prestaties van uw auto te optimaliseren, door het volledige potentieel van de motor te benutten. Dit proces kan op maat worden gerealiseerd, afhankelijk van het gewenste niveau van tuning.

Welke diensten bieden wij aan?

Naast chiptuning, zijn onze diensten onderhoud en extra diensten zoals auto-detailing en glascoating, allemaal bedoeld om uw voertuig in de beste conditie te houden.

Is chiptuning legaal?

Ja, chiptuning is legaal in Nederland en kan zonder bezorgdheid worden uitgevoerd. Het gebeurt regelmatig dat nieuwe voertuigen direct vanuit de dealer naar ons worden gebracht voor aanpassingen.

Wat zijn de kosten van chiptuning?

De kosten voor chiptuning beginnen bij €299,-, afhankelijk van het type en de specificaties van uw voertuig. Voor een precieze offerte, vraag deze gemakkelijk online aan!