Chiptuning in Eindhoven

Voordelen van BERKPerformance

 • Specifiek ontworpen chiptuning voor ieder type voertuig
 • Eigen ontwikkelde software in drie ontwikkelcentra
 • Persoonlijke file-service
 • Mogelijkheid voor een directe afspraak, neem contact op
 • Deskundige autotechnici, enthousiast over auto’s
 • Onderhoud dat strikt volgens de richtlijnen van de fabrikant wordt uitgevoerd
 • Meer dan tweehonderd beoordelingen met de maximale score
 • Gecertificeerde leverancier van xHP, BM3, Milltek, PureTurbo’s, TurboSystems, en andere. In onze online winkel vindt u een uitgebreid aanbod aan producten

Als de Nederlandse chiptuning specialist, bieden wij veel mogelijkheden aan chiptuning-opties van Stage 1 tot Stage X, custom chiptuning en transmissie software voor diverse typen automatische voertuigen. Wij zijn vooral gericht op de belangrijkste Duitse automerken zoals Mercedes, BMW, en de VAG-groep, maar onze services zijn ook beschikbaar voor alle andere merken. Samen met onze klanten streven wij naar het optimale resultaat voor hun voertuig, door middel van een persoonlijke benadering. Neem voor meer details gerust contact met ons op.

Waarom kiezen voor BERKPerformance in Eindhoven?

 • Vakmanschap: ons team van doorgewinterde experts beschikt over uitgebreide vaardigheden en kennis. Met onze diepgaande expertise en jarenlange ervaring, garanderen wij bij BERKPerformance dat uw auto in betrouwbare handen is.
 • Open communicatie: bij ons staat transparantie en klanttevredenheid voorop. U wordt vooraf geïnformeerd over alle kosten en eventuele extra opties, zodat u precies weet waar u aan toe bent zonder verrassingen.
 • Klantgericht: wij zetten onze klanten op de eerste plaats. Wij begrijpen het belang van efficiëntie en streven ernaar om onze werkzaamheden zo effectief mogelijk uit te voeren zonder achteruit te gaan op kwaliteit. Wij hanteren vaak een ruime schatting van de tijd die nodig is om te zorgen dat wij alle werkzaamheden kunnen uitvoeren. Wij handelen volgens het principe van 'under-promise, over-deliver'.
 • Online winkel: ons aanbod bevat een brede selectie aan performance-onderdelen zoals Eventuri intakes, Milltek uitlaatsystemen, TurboSystems turbo's en meer. Deze producten zijn direct leverbaar, inclusief garantie en installatie door ons. Voor ons volledige assortiment kunt u terecht in onze online winkel.

Stage 1 chiptuning

Onze Stage 1 chiptuning garandeert absolute veiligheid voor uw voertuig. De software, volledig in eigen huis ontwikkeld, is geschikt voor alle typen voertuigen. Aangezien maatwerk bij ons centraal staat, testen wij de software met datalogs (hartslag) van uw voertuig en voeren zo nodig aanpassingen door.

Custom tuning

Voor voertuigen die beschikken over meer performance en een grotere motorinhoud, zoals de BMW M, Mercedes-AMG, en Audi RS modellen, bieden wij op maat gemaakte tuning. Deze voertuigen vereisen bijzondere aanpassingen, vaak vanwege hardware-upgrades of simpelweg omdat de eigenaar de maximale capaciteit wil benutten. Alle op maat gemaakte tuning oplossingen worden geleverd met een vermogensrapport voor en na de aanpassingen, en het proces neemt ongeveer twee werkdagen in beslag, waarbij het voertuig bij ons blijft. Optioneel is vervangend vervoer beschikbaar tegen een meerprijs.

Garantie en veiligheid

Wij bieden standaard een software garantie van 5 jaar. Dit houdt in dat wij de software indien nodig kosteloos één keer terugzetten naar de originele staat. Onze software is gegarandeerd veilig omdat wij altijd binnen de veiligheidsmarges van de fabrikant blijven.

Voordelen van chiptuning

Chiptuning kent vele voordelen, waaronder:

 • Aanzienlijk meer vermogen (pk) en koppel (nm), waardoor uw auto krachtiger en sneller wordt.
 • Een efficiënter brandstofverbruik en verbranding dankzij optimalisatie van de motorinstellingen, wat leidt tot lagere brandstofkosten.
 • Een soepelere en responsievere motorervaring, met verbeterde gasrespons en algemene prestaties.
 • Verhoogd trekvermogen, wat vooral voordelig is voor voertuigen die regelmatig zware ladingen trekken of beladen zijn.
 • Optimalisatie van motorcomponenten, zoals de turbo, wat resulteert in een optimalisatie van de gehele motorloop. Dit helpt ook om fabrieksbeperkingen te elimineren die zijn ingesteld vanwege emissienormen, zoals vermogensverlies op bepaalde momenten.
 • De mogelijkheid tot personalisatie van de tuning om aan uw specifieke wensen te voldoen, waardoor een unieke rijervaring wordt gecreëerd die precies op uw behoeften is afgestemd.

Ons proces in 5 simpele stappen

 1. Bespreek met ons uw specifieke wensen en behoeften.
 2. Ontvang een op maat gemaakte offerte aangepast aan uw voertuig en wensen.
 3. Plan zonder uitstel uw afspraak voor de tuning.
 4. Geniet van onze comfortabele wachtruimte met een kopje koffie terwijl onze specialisten uw voertuig optimaliseren.
 5. Neem uw sleutels weer in ontvangst en ervaar direct de verbeteringen aan uw voertuig.

De beste chiptuning in Eindhoven en omstreken

Onze diensten zijn niet beperkt tot 1 locatie. Onze expertise is beschikbaar buiten Eindhoven, waardoor u ook van onze diensten kunt profiteren in omstreken. Woont u in Helmond, Tilburg of Den Bosch en wilt u graag van onze diensten gebruikmaken? Dat kan! Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen, waar u ook bent!

Chiptuning voor zakelijke wagenparken

Voor organisaties met een bedrijfswagenpark die op zoek zijn naar verbeterde efficiëntie, meer kracht, of oplossingen voor technische problemen zoals het AdBlue-systeem, roetfilters, of EGR-kwesties, bieden wij uitgebreide opties aan. Wij kunnen ook chiptuning op uw locatie aanbieden om meerdere voertuigen efficiënt te optimaliseren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

AdBlue of andere storingen

Heeft u te maken met AdBlue-problemen of andere technische storingen zoals roetfilter, EGR of NOx? Wij bieden oplossingen voor deze problemen door de storingen te elimineren, te resetten of te repareren volgens de specificaties van de fabrikant.

Kom in contact

Neem contact met ons op voor al uw vragen of als u een offerte wilt aanvragen. Ons team staat klaar om u verder te helpen en uw voertuig naar een hoger niveau te tillen!

Veelgestelde vragen

Wat is chiptuning?

Chiptuning is een efficiënte manier om de prestaties van uw auto te verbeteren, met aanpassingen die variëren afhankelijk van de tuning stage om maximale vermogenswinsten te behalen. Ontdek alles wat u moet weten over chiptuning.

Welke diensten zijn er nog meer?

Naast chiptuning bieden wij ook diensten aan, waaronder onderhoud en autoverzorging zoals detailing en glascoating.

Is chiptuning toegestaan?

Chiptuning is volledig legaal in Nederland, waardoor u zonder zorgen uw auto kunt laten tunen. Vaak worden nieuwe voertuigen direct vanuit de dealer naar ons gebracht voor tuning.

Wat kost chiptuning?

De kosten voor chiptuning beginnen vanaf €299,-, afhankelijk van het type voertuig en de gewenste aanpassingen. Vraag gemakkelijk een specifieke offerte voor uw voertuig aan.