Chiptuning in Den Bosch

Voordelen BERKPerformance

 • Volledig maatwerk chiptuning voor alle auto’s
 • Compleet eigen softwareontwikkeling met drietal ontwikkelingslocaties
 • Persoonlijke en eigen file-service
 • Mogelijkheid tot direct een afspraak maken, neem gelijk Contact op
 • Vakkundige monteurs met passie voor automobielen
 • Onderhoud dat voldoet aan de fabrieksnormen
 • Meer dan 200 vijfsterren beoordelingen
 • Officieel dealer van xHP, BM3, Milltek, PureTurbo’s, TurboSystems, en andere. Onze online shop toont ons volledige productaanbod

Als de beste chiptuning expert binnen Nederland, bieden wij vanaf Stage 1 tot Stage X, maatwerk chiptuning en transmissie software aan voor verschillende automaten. Onze specialiteit ligt bij vooraanstaande Duitse automerken zoals Mercedes, BMW en de VAG-groep. Echter, wij staan ook altijd klaar voor tuning van alle andere merken. In samenwerking met onze klanten streven wij naar het optimale resultaat voor hun wagen, met een benadering die volledig op maat is. Voor meer informatie zijn wij telefonisch bereikbaar.

Waarom kiezen voor BERKPerformance in Den Bosch?

 • Deskundigheid: ons team bestaat uit professionals met een rijke ervaring en diepgaande kennis. Dankzij onze expertise en jarenlange ervaring bij BERKPerformance, is uw auto gegarandeerd in goede handen.
 • Transparantie: wij waarderen openheid en klanttevredenheid zeer. Voorafgaand wordt u ingelicht over de kosten en mogelijke extra opties, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
 • Klantgerichtheid: bij ons staat de klant centraal. Wij erkennen het belang van uw tijd en streven ernaar om efficiënt en zonder achteruit te gaan op kwaliteit te werken. Wij plannen conservatief om te waarborgen dat alle benodigde werkzaamheden voltooid worden. Ons motto is ‘under-promise, over-deliver’.
 • Online shop: ons assortiment bevat een uitgebreide keuze aan performance parts, zoals Milltek uitlaatsystemen, TurboSystems turbo’s en meer. Deze onderdelen zijn direct leverbaar, met garantie en installatie via ons. Bezoek onze online winkel voor een compleet overzicht!

Stage 1 chiptuning

Onze Stage 1 tuning is ontwikkeld om volkomen veilig te zijn voor uw auto. Deze software, intern ontwikkeld, is toepasbaar op elk voertuigtype. Wij leveren maatwerk en testen de software met behulp van datalogs (hartslag) van de auto, waarbij wij aanpassingen maken indien nodig.

Maatwerk tuning

Buiten Stage 1 om, bieden wij maatwerk (custom) tuning voor voertuigen die hogere prestaties of een grotere motorinhoud hebben, denk hierbij aan modellen zoals BMW M, Mercedes-AMG en Audi RS. Deze tuning heeft aangepaste aan specifieke kalibraties nodig door hardware-upgrades of de wens van de eigenaar om het maximale eruit te halen. Elk maatwerktraject wordt geleverd met een vermogensrapport voor en na de tuning. De custom tuning neemt ongeveer twee dagen in beslag, waarbij het voertuig bij ons moet blijven. Vervangend vervoer is beschikbaar tegen meerprijs.

Garantie en veiligheid

Standaard 5 jaar garantie op onze software, dit betekent eenmalige kosteloze herstelling naar de originele instellingen indien nodig. Onze software blijft binnen de veiligheidsmarges gesteld door de fabrikant, en is dus 100% veilig.

Voordelen van chiptuning

Chiptuning kent veel voordelen:

 • Toename in kracht (pk) en koppel (nm) voor een verbetering in algehele prestaties.
 • Betere brandstofefficiëntie dankzij optimalisatie van motorparameters.
 • Snellere en soepelere motorrespons.
 • Verhoogd trekvermogen, ideaal voor zwaar beladen voertuigen of rijden met een aanhanger.
 • Optimalisatie van componenten zoals turbo’s en de motorloop, waarmee fabrieksbeperkingen door emissienormen worden opgeheven.
 • Personalisatie mogelijkheden door tuning op maat, afgestemd op uw persoonlijke voorkeur.

Ons stappenplan in 5 eenvoudige fases

 1. Benader ons om uw wensen te bespreken.
 2. Ontvang een offerte op maat.
 3. Maak direct een afspraak voor uw tuning.
 4. Relax in onze wachtruimte onder het genot van een kop koffie terwijl onze monteurs uw voertuig fijn afstellen.
 5. Neem uw sleutels in ontvangst en ervaar de verbeterde prestaties van uw auto!

De beste chiptuning in Den Bosch en omstreken

Onze expertise is niet alleen in Den Bosch beschikbaar. Doordat wij zo flexibel zijn is het ook mogelijk om van onze expertise te genieten buiten Den Bosch. Zo is chiptuning ook mogelijk in Tilburg, Eindhoven en Oss! Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. 

Chiptuning voor bedrijfswagenparken

Heb je een onderneming met een vloot en wil je meer efficiëntie of kracht, of zit je met problemen zoals het AdBlue-systeem, roetfilters of EGR? Wij bieden uitgebreide oplossingen. Neem contact met ons op en overleg met ons de mogelijkheden. Voor grotere wagenparken is chiptuning op locatie ook mogelijk. 

AdBlue problemen of andere technische storingen?

Wij hebben doeltreffende oplossingen voor problemen met bijvoorbeeld het AdBlue-systeem, roetfilters, EGR of NOx, door deze problemen te elimineren, te resetten of te repareren conform de fabrieksspecificaties.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een offerte? Neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen bij het optimaliseren van uw voertuig!

Veelgestelde vragen

Wat is chiptuning?

Chiptuning verbetert de prestaties van uw auto op een efficiënte manier. Voor hogere stages zijn meer aanpassingen nodig om aanzienlijke vermogenswinsten te realiseren. Ontdek meer over chiptuning bij ons!

Welke diensten bieden wij aan?

Naast chiptuning verzorgen wij onderhoud en bieden wij diensten aan zoals detailing en glascoating voor uw auto.

Is chiptuning legaal?

In Nederland is chiptuning volledig legaal en kan zonder problemen worden uitgevoerd. Wij zien regelmatig nieuwe voertuigen die rechtstreeks door dealers naar ons worden gebracht.

Wat zijn de kosten van chiptuning?

De startprijs voor chiptuning is €299,-. Aangezien elke auto uniek is, variëren de mogelijkheden en daarmee de kosten. Vraag vandaag nog een offerte aan voor de specifieke prijs voor uw voertuig!