Chiptuning in Brugge

Voordelen BERKPerformance

 • Op maat gecreëerde chiptuning voor elk voertuig
 • Zelf ontwikkelde software met 3 ontwikkelingscentra
 • Exclusieve eigen file-service
 • Directe afspraak inplannen, kom gelijk in contact
 • Toegewijde technici met een ware liefde voor voertuigen
 • Onderhoud geheel volgens de fabrieksvoorschriften
 • 5 sterren vanuit meer dan 200 reviews
 • Officieel verkooppunt voor xHP, BM3, Milltek, PureTurbo’s, TurboSystems, en meer. Onze webshop biedt een uitgebreide kijk op al onze producten

Wij zijn dé chiptuning specialist in Nederland en België, wij leveren diensten variërend van Stage 1 tot Stage X, speciaal ontworpen chiptuning en transmissie software voor diverse automaten. Wij hebben een bijzondere focus op vooraanstaande Duitse merken zoals BMW, Mercedes en de VAG-groep, maar onze diensten zijn evengoed beschikbaar voor alle andere merken. Ons team focust zich volledig om samen met de klant te zoeken naar de beste oplossing voor hun voertuig, gegarandeerd met een persoonlijke aanpak. Neem vrijblijvend contact op voor gedetailleerde informatie.

Waarom BERKPerformance kiezen in Brugge?

 • Expertise: met een team van deskundige professionals die rijk zijn aan ervaring en expertise, garanderen wij bij BERKPerformance dat uw voertuig in veilige handen is.
 • Transparantie: wij geloven sterk in openheid en klanttevredenheid. Voordat wij beginnen, informeren wij u duidelijk over alle kosten en mogelijke extra opties, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.
 • Klantgerichtheid: het belang van onze klanten staat centraal. Wij waarderen uw tijd en streven ernaar onze werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit te voeren zonder achteruit te gaan op kwaliteit. Wij hanteren een aanpak waarbij wij liever te veel dan te weinig tijd inplannen voor elke taak. Under-promise, over-deliver is ons beleid!
 • Webwinkel: ons aanbod bestaat uit een veelzijdig assortiment van performance onderdelen, direct beschikbaar voor levering, met garantie en installatieservice door ons. Voor het volledige assortiment, bezoek onze online winkel.

Stage 1 chiptuning

Onze Stage 1 tuning is 100% veilig voor uw voertuig. Ontwikkeld in onze eigen centra, is het toepasbaar op elke wagen. Wij bieden maatwerk door de software te testen met datalogs specifiek voor uw auto en zo nodig aanpassingen te maken.

Speciaal ontworpen tuning

Voor voertuigen met een hoger vermogen hebben wij ook custom tuning beschikbaar. Dit is vooral toepasbaar op modellen zoals de BMW M, Mercedes-AMG, en Audi RS, die door uitgevoerde hardware upgrades of de wens van de eigenaar om het maximale eruit te halen een unieke kalibratie vereisen. Elke custom tuning wordt geleverd met een gedetailleerde vermogensuitdraai voor en na de tuning op onze rollenbank, en het proces neemt ongeveer twee werkdagen in beslag, met de optie voor een vervangend voertuig tegen een meerprijs.

Garantie en veiligheid

Wij bieden standaard vijf jaar garantie op onze software, hierbij heeft u de mogelijkheid deze gratis eenmalig terug te zetten naar de fabrieksinstellingen indien gewenst. Onze software is veilig en betrouwbaar, ontworpen binnen de veiligheidsmarges vastgesteld door de fabrikant.

Voordelen van chiptuning

Chiptuning geniet van diverse voordelen, waaronder:

 • Meer vermogen door een toename in vermogen (pk) en koppel (nm).
 • Efficiëntere verbranding en dus verbeterd brandstofverbruik door de optimalisatie van motorinstellingen.
 • Verbeterde responsiviteit zoals het gasrespons en de motor reageert beter.
 • Verhoogd trekvermogen, ideaal voor het trekken van zware lasten of aanhangwagens.
 • Aanpassingen in componenten zoals de turbo en algehele motorloop. ‘Dips’ in het vermogen die door de fabriek erin zijn gezet wegens emissienormen worden verwijderd.
 • Mogelijkheid tot personalisatie om het voertuig af te stemmen op persoonlijke voorkeur door maatwerk tuning. 

Tuning in 5 stappen

 • Neem contact op voor uw wensen. 
 • Ontvang een offerte. 
 • Een afspraak inplannen voor de chiptuning.
 • Ontspannen in onze wachtruimte terwijl wij uw auto optimaliseren.
 • Ontvang de sleutels en vertrek met uw verbeterde voertuig en geniet direct van de voordelen!

De beste in chiptuning in Brugge en omstreken

Onze expertise is niet alleen in Brugge beschikbaar. Zo kunt u ook genieten van onze diensten in Knokke, Gent en Aalst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. 

Chiptuning voor zakelijke wagenparken

Bezit u een zakelijk wagenpark en zoekt u naar optimalisatie op het gebied van efficiëntie of kracht, of zit u met systeemstoringen zoals problemen met het AdBlue systeem, roetfilter of EGR? Neem dan contact met ons op. Wij bieden uitgebreide oplossingen aan deze problemen voor bedrijven, inclusief de mogelijkheid voor chiptuning direct op locatie voor uitgebreide wagenparken. 

Oplossen van AdBlue of andere systeemstoringen

Indien u last heeft van storingen zoals het AdBlue systeem, roetfilter, EGR of NOx, kunnen wij deze storingen voor u oplossen door deze uit te schakelen, te resetten of conform fabrieksvoorschriften te herstellen.

Neem contact met ons op

Voor vragen of om een offerte aan te vragen, staan wij klaar om u verder te helpen bij het optimaliseren van uw voertuig! Neem vandaag nog contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Wat houdt chiptuning in?

Aan de hand van chiptuning wordt er op een zo efficiënt mogelijke manier de prestaties van uw auto verbeterd. Dit is mogelijk in verschillende fases, ook wel Stages genoemd. Leer alles over chiptuning!

Zijn er andere diensten?

Zeker, naast chiptuning bieden wij ook andere diensten aan. U kunt ook bij ons terecht voor onderhoud of detailing/glascoating voor uw auto!

Is chiptuning legaal?

In Nederland en België is chiptuning toegestaan en dus legaal. Wij ontvangen regelmatig nieuwe auto’s, direct aangeboden vanuit de dealer. 

Wat kost chiptuning voor mijn auto?

Het chiptuning van uw auto is bij BERKPerformance al mogelijk vanaf €299,-! Aangezien de mogelijkheden eindeloos zijn en elke auto uniek is, kan de prijs verschillen. Interesse in chiptuning? Vraag uw offerte aan en ontdek alle mogelijkheden!