Chiptuning in Boxmeer

Voordelen van BERKPerformance

 • Echt maatwerk tuning wat bij u past
 • Volledig eigen software creatie en ontwikkeling met drie ontwikkelcentra
 • Persoonlijke file-service
 • Mogelijkheid tot het onmiddellijk vastleggen van een afspraak, kom in contact
 • Toegewijde autotechnici met een passie voor alle voertuigen
 • Onderhoud dat precies aansluit op fabrieksvoorschriften
 • Meer dan tweehonderd lofuitingen met de hoogste waardering
 • Erkende distributeur van xHP, BM3, Milltek, PureTurbo’s, TurboSystems en andere. Onze online shop presenteert een uitgebreide collectie van producten

Als dé specialist in chiptuning binnen Nederland, bieden wij een rijk assortiment van diensten aan, van Stage 1 tot en met Stage X, op maat gemaakte chiptuning en transmissie software voor automaten van verschillende automerken. Onze expertise richt zich vooral op prominente Duitse automerken zoals Mercedes, BMW en de VAG-groep, maar wij staan ook altijd klaar voor het tunen van alle andere merken. In samenwerking met onze klanten zetten wij ons in om het beste uit hun voertuig te halen middels een persoonlijke benadering. Aarzel niet om voor meer informatie contact met ons op te nemen.

Waarom kiezen voor BERKPerformance in Boxmeer?

 • Vakkennis: ons team bestaat uit ervaren professionals, rijk aan competenties en diepgaande kennis. Door onze omvangrijke expertise en gespecialiseerde inzichten verzekeren wij dat uw auto in betrouwbare handen is.
 • Transparantie: het belang dat wij hechten aan duidelijkheid en de tevredenheid van onze klanten staat centraal. U wordt vooraf volledig ingelicht over de kosten en eventuele bijkomende mogelijkheden, om zo onverwachte verrassingen uit te sluiten.
 • Klantgerichtheid: uw belangen en tijd zijn voor ons van essentieel belang. Wij streven ernaar om onze werkzaamheden efficiënt en zonder compromissen in kwaliteit uit te voeren. Wij plannen bewust ruim om er zeker van te zijn dat alle vereiste werkzaamheden succesvol afgerond kunnen worden, met als doel minder te beloven en meer te leveren.
 • Webwinkel: ons aanbod omvat een uitgebreide keuze aan onderdelen voor het verhogen van uw auto, zoals Eventuri intakes, Milltek uitlaten, TurboSystems turbo's, en meer. Deze producten zijn onmiddellijk leverbaar en wij verzorgen zowel de garantie als de installatie. Ontdek ons volledige assortiment online!

Stage 1 chiptuning

De veiligheid van uw auto is gegarandeerd met onze Stage 1 tuning. Deze software, volledig zelf ontwikkeld, is toepasbaar op alle voertuigtypen. Aangezien wij maatwerk bieden, ondergaat de software tests met datalogs van uw auto, met aanpassingen waar nodig.

Custom tuning

Naast de basis van Stage 1, verzorgen wij custom tuning voor voertuigen met uitzonderlijke prestaties en grotere motoren, zoals de modellen van BMW M, Mercedes-AMG en Audi RS. Deze aangepaste tuning en kalibratie, noodzakelijk wegens hardware-upgrades of de wensen van de eigenaar om het maximale potentieel te benutten, omvat altijd een vermogensuitdraai voor en na de tuning. Uw auto moet circa twee werkdagen in onze werkplaats blijven, waarbij vervangend vervoer optioneel is tegen extra kosten.

Garantie en betrouwbaarheid

Wij verstrekken standaard vijf jaar garantie op onze software, dit is de optie om deze indien nodig kosteloos eenmalig terug te zetten naar de originele staat. Bovendien garanderen wij 100% veiligheid van onze software, doordat deze binnen de door de fabrikant vastgestelde veiligheidsnormen blijft.

Voordelen van chiptuning

De voordelen die chiptuning met zich meebrengt, omvatten:

 • Versterkte prestaties door toename in kracht (pk) en koppel (nm).
 • Verbeterde efficiëntie in verbranding en brandstofverbruik door de optimalisatie van de motorinstellingen.
 • Een motor die sneller en soepeler reageert.
 • Toegenomen trekkracht, perfect voor voertuigen die zware lasten dragen of een aanhanger trekken.
 • Verfijning van onderdelen zoals turbo's en de algemene werking van de motor, waardoor beperkingen die door emissienormen zijn opgelegd, zoals vermogensverlies, worden geëlimineerd.
 • De mogelijkheid tot personalisatie door tuning op maat, perfect afgestemd op uw specifieke wensen en voorkeuren.

Onze benadering in 5 duidelijke stappen

 1. Start met ons een gesprek om uw specifieke wensen door te nemen.
 2. Ontvang een op maat gemaakte offerte die is afgestemd op uw voertuig.
 3. Leg direct uw afspraak vast voor de tuning.
 4. Geniet van onze gastvrijheid in de wachtruimte met een kop koffie terwijl onze specialisten uw voertuig naar een hoger niveau tillen.
 5. Ontvang uw sleutels en geniet van merkbare verbeteringen, en ervaar het verschil op de weg!

Vooraanstaande chiptuning in Boxmeer en omgeving

De expertise en het vakmanschap van BERKPerformance zijn op meerdere locaties beschikbaar. Ontdek onze service ook buiten Boxmeer, of u nu in Helmond, Eindhoven of Venlo woont, ook daar zijn wij uw partner in chiptuning. Neem contact op om de veelzijdige mogelijkheden te verkennen!

Chiptuning voor zakelijke wagenparken

Voor ondernemingen met een wagenpark op zoek naar verbeterde efficiëntie of kracht, of die problemen ervaren gerelateerd aan het AdBlue-systeem, roetfilters of EGR, staan wij altijd klaar met veel mogelijke oplossingen. Kom direct in contact met ons en bespreek de mogelijkheden voor chiptuning op uw locatie, zodat wij een groot wagenpark gemakkelijk in behandeling kunnen nemen.

Oplossingen voor AdBlue en andere technische problemen

Wij bieden doeltreffende oplossingen voor problemen met systemen zoals AdBlue, roetfilters, EGR of NOx, door deze problemen te elimineren, te resetten of conform de fabrieksspecificaties te repareren.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wenst u een offerte? Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij het optimaliseren van uw voertuig. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere assistentie!

Veelgestelde vragen

Wat is chiptuning precies?

Bij chiptuning wordt het maximale uit uw auto gehaald op een zo efficiënt mogelijke manier. Dit is mogelijk in verschillende gradaties, ook wel stages genoemd.

Welke diensten bieden wij aan?

Naast chiptuning verzorgen wij onderhoud en bieden wij aanvullende diensten zoals detailing/glascoating voor uw voertuig.

Is chiptuning toegestaan?

Ja, in Nederland is chiptuning volledig legaal en dus toegestaan. Het komt regelmatig voor dat nieuwe voertuigen direct door dealers naar ons worden gebracht voor tuning.

Wat zijn de kosten van chiptuning?

De startprijs voor chiptuning is bij BERKPerformance slechts €299,-. 

Aangezien ieder voertuig uniek is, variëren de mogelijkheden en dus ook de kosten. Voor een nauwkeurige prijsopgave voor uw voertuig, vraagt u vandaag nog een offerte aan!