Chiptuning in Antwerpen

Voordelen BERKPerformance

 • Op maat gemaakte chiptuning voor ieder voertuig
 • Compleet zelf ontwikkelde software met 3 ontwikkelcentra
 • Persoonlijke file-dienst
 • Mogelijkheid tot directe afspraak, kom gelijk in contact
 • Gepassioneerde en ervaren voertuigtechnici
 • Onderhoud in lijn met de specificaties van de fabrikant
 • Meer dan 200 beoordelingen met een perfecte score van 5 sterren
 • Officiële leverancier van xHP, BM3, Milltek, PureTurbo’s, TurboSystems, en meer. Bekijk onze webshop voor een compleet productoverzicht

In Nederland en België staan wij bekend als dé autoriteit op het gebied van chiptuning. Van Stage 1 tot Stage X, inclusief gepersonaliseerde chiptuning en software oplossingen voor verschillende automatische transmissies. Onze focus ligt voornamelijk op vooraanstaande Duitse merken zoals BMW, Mercedes en de VAG groep, maar wij staan vanzelfsprekend ook klaar voor andere automerken. Wij luisteren naar de wensen van onze klanten en streven naar het optimale voor uw voertuig, altijd met een persoonlijke benadering. Voor meer details, bel ons gerust op.

Waarom kiezen voor BERKPerformance in Antwerpen?

 • Expertise: ons team bestaat uit ervaren experts die hun kennis door de jaren heen ruimschoots hebben bewezen. Met onze rijke ervaring en grondige vakkennis zorgt BERKPerformance dat uw auto in veilige handen is.
 • Openheid: klanttevredenheid en transparantie zijn onze prioriteiten. Voorafgaand aan de werkzaamheden informeren wij u over de precieze kosten en bijkomende opties, zodat onverwachte kosten uitgesloten zijn.
 • Klantfocus: onze dienstverlening is volledig gericht op het belang van de klant. Wij begrijpen het belang van efficiëntie zonder kwaliteitsverlies, daarom streven wij ernaar om ons werk zo gestroomlijnd mogelijk uit te voeren. Wij plannen bewust wat extra tijd in om zeker te zijn dat wij alle werkzaamheden zorgvuldig kunnen afronden, met het principe van 'under-promise, over-deliver' als motto.
 • Online shop: ons assortiment omvat een breed aanbod aan prestatieverbeterende onderdelen, waaronder Eventuri intakes, Milltek uitlaat systeem, TurboSystems turbo's en meer. Deze producten zijn direct uit voorraad leverbaar, waarbij zowel garantie als installatie door ons verzorgd wordt. Bezoek onze webshop voor een volledig overzicht.

Stage 1 chiptuning

Onze Stage 1 tuning garandeert volledige veiligheid voor uw auto. Deze software, ontwikkeld in onze eigen centra, kan veilig worden toegepast op elk type voertuig. Aangezien wij altijd op maat werken, testen wij de software middels datalogs (hartslag) van uw auto en voeren indien nodig aanpassingen door.

Maatwerk tuning

Voor auto's met een hoger vermogen en grotere motoren, zoals de BMW M, Mercedes-AMG, en Audi RS modellen, bieden wij ook maatwerk tuning. Deze voertuigen vereisen een unieke aanpak vanwege hardware upgrades of simpelweg de wens om het uiterste uit de auto te halen. Onze maatwerk tuning gaat gepaard met een vermogensuitdraai op de rollenbank voor en na de tuning, met een doorlooptijd van ongeveer 2 werkdagen. Optioneel is vervangend vervoer beschikbaar tegen extra kosten.

Garantie en veiligheid

Standaard bieden wij 5 jaar garantie op onze software, dit houdt in dat wij, indien gewenst, deze kosteloos eenmalig terugzetten naar de originele status. Onze software is volledig betrouwbaar en veilig, omdat deze binnen de door de fabrikant vastgestelde veiligheidsmarges blijft.

Voordelen van chiptuning

De voordelen van chiptuning strekken verder dan enkel een toename in vermogen. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn:

 • Verhoogde prestaties door een stijging in kracht (pk) en koppel (nm).
 • Efficiëntere brandstofverbruik dankzij optimalisatie van de motorparameters.
 • Verbeterde gasrespons en motoractiviteit.
 • Verhoogd trekvermogen, ideaal voor zwaar beladen voertuigen of het trekken van aanhangers.
 • Optimalisatie van componenten zoals turbo's en de algemene werking van de motor, waarbij fabrieksinstellingen beperkt door emissienormen, zoals een ‘dip’ in vermogen, worden verbeterd.
 • Personalisatie naar uw wensen dankzij op maat gemaakte tuning.

Onze aanpak in 5 stappen

 1. Bespreek uw wensen met ons.
 2. Ontvang uw persoonlijke offerte.
 3. Plan een afspraak in voor de tuning.
 4. Ontspan in onze wachtruimte en geniet van onze gastvrijheid terwijl wij aan uw voertuig werken.
 5. Ontvang uw sleutels en ervaar de verbeteringen.

Uitstekende chiptuning in Antwerpen en omstreken

Onze expertise is niet beperkt tot één locatie; ook buiten Antwerpen bieden wij onze diensten aan. Of u nu in Mechelen, Gent of Brussel gevestigd bent, wij staan voor u klaar. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Chiptuning voor zakelijke wagenparken

Heeft u een wagenpark en zoekt u naar optimalisatie in efficiëntie of kracht, of zit u met problemen zoals het AdBlue systeem, roetfilter, of EGR? Neem dan contact met ons op. Wij bieden uitgebreide oplossingen voor zakelijke klanten. Voor het tunen van grote wagenparken is ook service op locatie mogelijk.

Problemen met AdBlue of andere storingen?

Eventuele storingen aan het AdBlue systeem, roetfilter, EGR of NOx kunnen wij voor u verhelpen door deze uit te schakelen, te resetten of repareren volgens de fabrieksvoorschriften.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op voor verdere ondersteuning bij het optimaliseren van uw voertuig!

Veelgestelde vragen

Wat is chiptuning?

Via chiptuning halen wij op efficiënte wijze het maximale uit uw voertuig, met aanpassingen variërend per stage voor optimaal vermogen. Hoe hoger de stage, hoe meer aanpassingen. Wilt u meer weten? Ontdek alles over chiptuning!

Welke diensten bieden wij aan?

Naast chiptuning bieden wij ook diensten zoals onderhoud en detailing/glascoating voor uw auto aan.

Is chiptuning legaal?

Ja, chiptuning is legaal in Nederland en kan zonder problemen worden uitgevoerd. Wij ontvangen veel nieuwe auto’s rechtstreeks vanuit diverse dealers. 

Wat zijn de kosten voor chiptuning?

Vanaf €299,- kunt u uw auto al laten tunen bij ons, met de prijs variërend afhankelijk van de specifieke behoeften. Benieuwd naar wat het kost voor uw auto? Vraag vandaag nog uw offerte aan!