Chiptuning in Amersfoort

Voordelen van BERKPerformance

 • Gepersonaliseerde chiptuning op maat voor elk voertuigtype
 • Eigen softwareontwikkeling van begin tot eind in drie speciale ontwikkelcentra
 • Exclusieve file-service
 • Mogelijkheid om direct een afspraak te plannen, neem contact op
 • Gedreven autotechnici met een diepe liefde voor voertuigen
 • Onderhoud dat strikt voldoet aan de eisen van de fabrikant
 • Meer dan 200 recensies met de hoogste 5/5 waardering
 • Officieel dealer van xHP, BM3, Milltek, PureTurbo’s, TurboSystems, en andere merken. Onze online shop biedt een uitgebreid aanbod

Als de beste op het gebied van chiptuning in Nederland, hebben wij een reeks aan mogelijkheden van Stage 1 tot  custom maatwerk chiptuning en transmissie software voor verschillende automaten. Onze specialisatie ligt vooral bij de grote Duitse automerken zoals Mercedes, BMW, en de VAG-groep, maar wij staan natuurlijk ook altijd klaar om alle andere merken te tunen. In samenwerking met onze klanten zetten wij ons in om de ultieme prestaties uit hun voertuigen te halen met een persoonlijke touch. Voel u vrij om voor meer informatie contact op te nemen.

Waarom BERKPerformance in Amersfoort?

 • Ervaring: ons ervaren team heeft een rijke achtergrond aan vaardigheden en kennis. Door onze veelzijdige ervaring en gespecialiseerde expertise waarborgt BERKPerformance de zorg voor uw voertuig.
 • Duidelijkheid: openheid en het streven naar klanttevredenheid zijn fundamenteel voor ons. Wij zorgen ervoor dat u vooraf duidelijkheid krijgt over alle kosten en mogelijke aanvullende diensten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
 • Klantfocus: uw belangen staan altijd voorop bij alles wat wij ondernemen. Wij erkennen het belang van uw tijd en zorgen voor een efficiënte aanpak zonder achteruit te gaan in kwaliteit. Door ruimere schattingen om al het werk binnen de afgesproken tijd af te ronden. Ons streven is om uw minder te beloven en meer te leveren.
 • Online webshop: onze webshop bevat een uitgebreide keuze aan tuning-onderdelen van merken zoals Milltek, TurboSystems en meer, allemaal direct leverbaar met garantie en installatie via ons. Bekijk het volledige aanbod in onze webwinkel!

Stage 1 chiptuning

De basisniveau tuning die wij bieden is 100% veilig voor uw auto. Deze software, volledig binnenshuis ontwikkeld, past veilig bij elk type voertuig. Door onze op maat gemaakte aanpak controleren wij de software met datalogs (hartslag) in uw voertuig en maken zo nodig aanpassingen zodat het altijd perfect bij uw auto past. 

Custom tuning

Buiten de stage 1 tuning, bieden wij op maatwerk custom tuning oplossingen voor voertuigen die hogere prestaties of een grotere motorinhoud hebben, denk hierbij aan de BMW M, Mercedes-AMG en Audi RS lijnen. Deze vereisen een specifieke aanpak, noodzakelijk vanwege upgrades aan de hardware of op verzoek van de eigenaar om het maximale eruit te halen. Deze custom tuning wordt standaard geleverd met een uitgebreid vermogensrapport voor en na de tuning van onze rollenbank. Het proces duurt doorgaans twee werkdagen, waarbij het voertuig bij ons moet blijven. Indien nodig, is vervangend vervoer mogelijk tegen een meerprijs. 

Garantie en betrouwbaarheid

Elke aanpassing aan de software komt met een standaard 5 jarige garantie, met de optie om de software eenmalig kosteloos naar de originele staat terug te zetten. Onze aanpassingen zijn gegarandeerd 100% betrouwbaar en veilig, aangezien wij altijd binnen de veiligheidsmarges van de fabrikant blijven.

Voordelen van chiptuning

 • Een toename in kracht (pk) en koppel (nm), wat resulteert in verbeterde algemene prestaties.
 • Een efficiëntere brandstofconsumptie door het optimaliseren van de motorparameters en dus de verbranding.
 • Een snellere en soepelere reactie van de motor op input van de bestuurder.
 • Verhoogde trekkracht, zeer geschikt voor voertuigen die regelmatig zware lasten vervoeren of een aanhanger trekken.
 • Een optimalisatie van cruciale onderdelen zoals de turbo en het algemene motormanagement, waardoor beperkingen opgelegd door emissievoorschriften, zoals dips in het vermogen, worden geëlimineerd.
 • De mogelijkheid tot personalisatie met op maat gemaakte tuning, afgestemd op de individuele wensen en eisen van de eigenaar.

Onze werkwijze in 5 stappen

 1. Neem contact op of vraag een offerte aan.
 2. Ontvang een gepersonaliseerde offerte.
 3. Boek direct uw afspraak voor tuning.
 4. Ontspan in onze comfortabele wachtruimte, voorzien van koffie, terwijl onze experts uw voertuig aanpassen.
 5. Neem uw auto weer in ontvangst en ervaar meteen de verbeteringen.

De beste chiptuning in Amersfoort en omgeving

Het is ook mogelijk om van onze expertise en diensten te genieten buiten Amersfoort. Wilt u onze service in Utrecht, Veenendaal of Amsterdam? Geen probleem. Neem contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden die wij u te bieden hebben! 

Chiptuning voor bedrijfswagens

Voor bedrijven met een wagenpark die op zoek zijn naar meer efficiëntie of kracht, of te maken heeft met specifieke problemen zoals het AdBlue-systeem, roetfilters, of EGR, bieden wij uitgebreide en doeltreffende oplossingen. Ontdek dit gelijk door contact met ons op te nemen! Voor wagenparken is het ook mogelijk om op locatie te chiptunen, hierbij kunnen wij het wagenpark in 1 keer aanpakken.

Oplossingen voor AdBlue en andere technische problemen

Wij bieden doeltreffende oplossingen voor technische problemen met het AdBlue-systeem, roetfilters, EGR, of NOx, door deze storingen te verwijderen, te herstarten, of te herstellen volgens de normen van de fabrikant.

Neem contact op

Voor al uw vragen of om een offerte aan te vragen, staan wij klaar om u te helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor deskundig advies en ondersteuning!

Veelgestelde vragen

Wat betekent chiptuning eigenlijk?

Aan de hand van chiptuning wordt er meer vermogen gerealiseerd in uw auto. Dit gebeurt op een efficiënte manier. Hoe meer vermogen, hoe groter de aanpassingen en de stage. 

Welke diensten bieden wij aan?

Naast uw partner te zijn voor chiptuning staan wij ook voor u klaar als het gaat om onderhoud of glascoating/detailen.

Is chiptuning legaal?

Ja, chiptuning is volledig legaal in Nederland en kan veilig worden uitgevoerd. Daarnaast ontvangen wij regelmatig nieuw geleverde auto’s rechtstreeks vanuit de dealer. 

Wat zijn de kosten van chiptuning?

De kosten voor chiptuning starten bij ons vanaf €299,-. Aangezien elke auto uniek is, verschilt de prijs ook. Benieuwd naar de kosten voor uw auto? Vraag vandaag uw vrijblijvende offerte aan en ontdek alle mogelijkheden!