Chiptuning in Aalst

Voordelen van BERKPerformance

 • Échte chiptuning op maat voor ieder auto
 • Softwareontwikkeling geheel in eigen beheer uitgevoerd met drie ontwikkelcentra
 • Exclusieve file-service
 • Direct afspraak inplannen, neem contact op
 • Ervaren technici met een passie voor auto’s
 • Onderhoud uitgevoerd precies zoals door de fabrikant voorgeschreven
 • Meer dan 200 beoordelingen met een perfecte score van 5 sterren
 • Wij zijn erkend dealer van xHP, BM3, Milltek, PureTurbo’s, TurboSystems, en meer. Ontdek ons volledige aanbod in onze online winkel

Als de beste specialisten in chiptuning binnen Nederland en België, bieden wij veel opties aan van Stage 1 tot Stage X, gepersonaliseerde chiptuning en speciale transmissie software voor diverse soorten automaten. Wij focussen voornamelijk op grote Duitse merken zoals BMW, Mercedes en de VAG groep, maar onze diensten zijn ook mogelijk voor alle andere merken. Wij stellen de klant centraal in onze service, door nauw samen te werken om de optimale oplossing voor hun auto te vinden, aangevuld met een persoonlijke touch. Aarzel niet om ons te contacteren voor verdere details.

Waarom BERKPerformance in Aalst?

 • Ervaring: ons team, rijk aan ervaring en expertise, zorgt ervoor dat BERKPerformance de ideale plek is voor uw auto.
 • Helderheid: wij zetten in op volledige transparantie en tevredenheid van onze klanten. Vooraf krijgt u een duidelijk overzicht van de kosten en de mogelijke extra mogelijkheden, zo staat u niet voor onverwachte uitgaven.
 • Klantgerichtheid: wij plaatsen onze klanten altijd op de eerste plaats. Wij begrijpen het belang van uw tijd en streven ernaar om onze services zo efficiënt mogelijk uit te voeren zonder in te boeten aan kwaliteit, met de belofte minder te beloven en meer te leveren.
 • Webshop: ons assortiment omvat veel mogelijkheden aan prestatieverhogende onderdelen, meteen beschikbaar, inclusief garantie en installatie door ons. Bekijk ons gehele assortiment online.

Stage 1 chiptuning

Onze Stage 1 tuning garandeert veiligheid voor uw voertuig, ontwikkeld in onze eigen ontwikkelcentra, en is geschikt voor toepassing op alle soorten voertuigen. Maatwerk is onze norm, waarbij wij de software testen en zo nodig aanpassen op basis van de specifieke kenmerken (datalogs) van uw voertuig.

Op maat gemaakte tuning

Voor voertuigen met een hoger vermogen bieden wij ook een op maat gemaakte custom tuning. Dit is vooral toepasbaar op auto’s zoals de BMW M, Mercedes-AMG en Audi RS, die vanwege hardware aanpassingen of de wens van maximale prestaties een gespecialiseerde aanpak vereisen. Elke aanpassing komt met een gedetailleerd verslag van de prestaties voor en na, met een vermogensuitdraai op onze rollenbank. Met een verwerkingstijd van ongeveer 2 werkdagen is vervangend vervoer optioneel beschikbaar tegen meerprijs.

Garantie en zekerheid

Wij bieden standaard vijf jaar software garantie. Dit houdt in dat de optie er is om deze eenmalig kosteloos terug te zetten naar de originele staat indien nodig. Onze software is veilig en betrouwbaar, omdat deze altijd binnen de marges die door de fabrikant zijn vastgesteld blijft. 

Voordelen van chiptuning

 • Prestaties: verbeterde prestaties doordat het vermogen (pk) en de koppen (nm) toenemen.
 • Zuinigheid: betere verbranding en brandstofefficiëntie dankzij geoptimaliseerde motorparameters.
 • Respons: verbeterde responsiviteit en rijervaring van het gas en de motor in het algemeen. 
 • Trekvermogen: groter trekvermogen, wat vooral nuttig is voor voertuigen die regelmatig zware lasten vervoeren of trekken.
 • Onderdelen: optimalisatie van onderdelen zoals turbo’s en de algehele werking van de motor, inclusief het wegwerken van fabriekssoftware beperkingen vanwege emissiestandaarden.
 • Personalisatie: de mogelijkheid om uw voertuig te personaliseren naar uw wensen.

Uw auto tunen in 5 simpele stappen

 1. Contacteer ons met uw specifieke wensen.
 2. Ontvang een gepersonaliseerde offerte.
 3. Plan uw chiptuning afspraak.
 4. Ontspan in onze wachtruimte en geniet van onze koffie terwijl wij aan uw voertuig werken.
 5. Vertrek met uw geoptimaliseerde voertuig en ervaar de uitgevoerde werkzaamheden!

Toonaangevende chiptuning in Aalst en omstreken

Onze diensten en expertise zijn ook beschikbaar buiten Aalst. Woont u in Gent, Brussel of Mechelen? Geen probleem! Ook dan staan wij van BERKPerformance voor u klaar. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. 

Chiptuning diensten voor zakelijke wagenparken

Bezit u een zakelijk wagenpark en zoekt u naar manieren om de prestaties te verbeteren of heeft u last van problemen zoals met het AdBlue systeem, het roetfilter, of EGR? Neem dan contact op met ons! Wij bieden enorm veel en uitgebreide oplossingen voor bedrijven, inclusief chiptuning op locatie voor grote wagenparken.

Oplossen van AdBlue of andere systeemstoringen

Heeft u te maken met storingen aan het AdBlue systeem, roetfilter, EGR, of NOx? Wij kunnen deze problemen verhelpen door de systemen uit te schakelen, te resetten of te repareren, geheel volgens de fabrieksvoorschriften.

Neem contact op

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een offerte? Neem contact op! Ons team staat klaar om u te helpen met het optimaliseren van uw voertuig!

Veelgestelde vragen

Wat is chiptuning?

Aan de hand van chiptuning wordt het maximale uit uw auto gehaald op een zo efficiënt mogelijke manier. Dit is mogelijk in verschillende stappen, oftewel Stages. Meer weten? Bekijk alles over chiptuning!

Welke diensten bieden jullie aan?

Naast chiptuning van uw auto bieden wij ook detailing/glascoating en onderhoud aan voor uw auto. 

Is chiptuning legaal?

In Nederland en België is chiptuning toegestaan en dus legaal. Wij ontvangen veel nieuwe auto’s die direct vanuit de dealer worden geleverd. 

Wat kost chiptuning?

Bij BERKPerformance is chiptuning al mogelijk vanaf €299,-. Doordat er ontelbaar mogelijkheden zijn en elke auto uniek is, kan de prijs variëren per auto. Benieuwd naar wat het voor uw auto kost? Vraag een offerte aan en bekijk gelijk de mogelijkheden.